Verekedtem már párszor, általánosban volt egy Robi nevű gyere aki vagy háromszor bukott meg 5. osztályban, egy igazi hatalmas barom állat volt, lehetett vagy 15 éves meg 100 kiló, amikor még menők voltak ezek a pokemon gecik akkor azzal játszottunk szünetben, ez a faszláma meg odajött és a haverom kis korongját kettétörte, kb az összeset ami az asztalon volt, akkor még szóltunk egy harmadik havernak aki játszott velünk szünetben, suli után megvártuk aztán jól elpicsáztuk, 3 napig nem is láttuk.
Ugyan ezt a Robi gyereket még vagy 3x megvertük mert mindig kekeckedett velünk, de leginkább csak a haverjaimmal, én meg sunyi geci módon mindig gyűjtöttem magam köré a csapatot ha verekedés volt de soha nem szóltam 1 szót se.

Volt egy Szántó Attila nevű cigány gyerek is, na hát neki volt vagy 6 tesója, őt már csak óvatosan mertük bántani mert azért +6 ember eléggé cinkes, meg anyuék tőlük vették a tojásokat és nem akartam hogy balhézzanak miatta.
Bár egyszer ezt az Attila srácot lefejeltem egy tesiórán amikor felrúgott a bitumenes pályán, szerencsétlenségemre(?) pont az orrát fejeltem meg, 2 mp-re rá már ömlött is a vér én meg mehettem az igazgatóiba beszélgetni de simán megúsztam mert apukám ismerte az igazgatót, nagyapám meg vadászott vele egy párszor.
Volt még egy másik kormos gyerek, már nem emlékszem a nevére, na ő úgy gyomorszájon baszott "viccből" hogy összecsuklottam ott a helyszínen és azt hittem hogy oxigén elégtelenségben megdöglök. Őt jó messzire elkerültem azután, bár egyszer belehugyoztam az üvegébe amiben a teája volt bár erről rajtam kívül senki nem tudott.
Középsuliban nem volt semmi igazán, pár kurva anyázás meg falhoz rakás volt mind a két részről de semmi verekedés.
Egyetemen idáig 2x volt 1-1 pofon szórakozóhelyen tetves indiai paki cigányoknak de azt csak szimplán rasszizmusból tettem lel Meg hát azért mert a barátnőmet kezdte el fogdosni az a tetves patkány.
Ja meg ha éjszaka hangoskodnak a partyállatok akkor a légpisztolyommal rájuk lövök egyet-egyet hogy bekussoljanak.
Na ezt is leírtam.
Quote (sylke @ 1 Apr 2014 17:39)
hmm
multkor még rici mellett álltál, most meg rögtön standard rici
mikor kit utálnak mi, hátha nem vesznek észre és szállnak rád
Ja, nagyon rici mellett állok.
Kb mint mindenki más én is utálom de np.
This post was edited by Smat on Apr 1 2014 11:52am