Quote (dihep @ Oct 26 2013 09:15pm)
hát ez mekkora faszság tejóisten
miért lenne bármilyen változás is ha az emberek elmennek csak azért szavazni mert ugyan szerintünk is lop meg csal mind, de "ez a kötelessége" állampolgárként
miért lenne bármilyen változás ha az újonnan politikusnak állt suhancokat a régi öreg rókák nevelik fel "igazi" magyar politikusnak, hogy ugyanolyanok legyenek mint ők maguk
pont, hogy akkor vennék magukat észre ha egyszer egy választáson 10% alatti lenne a részvételi arány, és huszonhatszor meg kéne ismételmi mert érvénytelen
tehát aki azért nem megy szavazni mert nem akar szarra, az többet tesz a "jó ügy érdekében" mint aki a kevésbé szarra szavaz
nálunk is azt kellett volna mint a cseheknél a rendszerváltáskor, hogy kivégezni a gecibe az egész bandát, csak nálunk sajnos nem volt rendszerváltás
én mondjuk elmegyek szavazni de nem emiatt a balfasz indok miatt hogy állampolgári kötelesség, hanem mert a retek mszp-ből 8 év elég volt, nem látom át teljesen ezt az egészet, de ahhoz épp eléggé, hogy ebben az egyben biztos legyek
csak azokat nem értem akik ilyen hurrdurr gyurcsány mszp bajnai ftw azok hol éltek 2002 és 10 között, vagy akár a fidesz kormányzása óta, és vajon követték-e a követhetetlenül sok baloldali politikus "sötét ügyeit" amik azóta derülnek ki naponta, és mindet le lehetne ültetni vagy 20 évre
de nyilván ezeket is csak a gonosz orbán találta ki, ők igazából jóarcok
erre amúgy aki a baloldalra szavaz mit mondana?
inb4 szencsáj valamelyik gecivicces képe/gifje/videója, értelmes hozzászólás nélkül, ilyenkor azzal úgyis el van intézve a dolog
úgy látom fáj a segged elég keményen
egyébként ha már ilyen magabiztos hangnemben elmúltnyolcévezel, akkor nézd meg, hogy a kedves narancsosok legalább annyikat sikkasztgatnak napi szinten, mint a baloldal anno (a lopás sajnos párttó/oldaltól független), emellett egyébként senki nem írta, hogy az mszp sosem lopott az országtól, nekem a fidesz mentalitásával/hozzáállásával van a bajom
olvasd végig a politika topicot, ott talán találhatsz értelmes hozzászólásokat (akár tőlem is), de itt egy butthurt gif, csak neked