d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Rape > Discuss
Prev1111213141519Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 710.00
Oct 17 2013 09:08am
Quote (ecneB @ 17 Oct 2013 17:03)
szerintem is kozrejatszik az, hogy mennyire kirivoan oltozik vki fel. persze egy elmebetegtol nem fog megvedeni az sem, csak szerintem jo par esetben pont ez a kirivo oltozek hivja fel pl. a ciganyok figyelmet. ha lanyom lenne az is biztos, hogy ket pofonnal inditanek helybol, ha ugy nezne ki pentek este, mint egy utszeli ribanc. ez ugyanolyan, mint vegigsetalni az emlitett blahan ugy, hogy a farsebedbol kilog egy tizezres felig.

bezzeg irl ahol emberként kéne gondolkodni, ott biztos nem ezt mondanád!
Member
Gold: 1,419.11
Oct 17 2013 09:13am
Quote (RRC @ 17 Oct 2013 16:08)
lestaték profi strandon edzett harcművészek

Lofaszt. De azért ricivel csak el bírunk.
Member
Gold: 343.00
Oct 17 2013 09:17am
szar ilyen késve bejönni egy topicba mikor már mások elmondták amit akartam

de tényleg nem olyan világban élünk, ahol bárhol úgy öltözöl és viselkedsz ahogy akarsz
gecisok a félállat ember szabadon akit csak az ösztönei hajtanak és a börtönök már így is tele vannak (ezért kéne elköttetni a szegényeket, ne legyen mégtöbb félállat)

amúgy ez kb olyan mint amikor én sirok, hogy NINCS NORMÁLIS MUNKA, NEM FIZETNEK MEG, IGY NEM DOGLOZOM
az első felét esetlegesen a többség el is ismeri, de mindenki beletörődik, hogy ILYEN A VILÁG, EZ VAN, MENJ A GYÁRBA TEHÁT ÉS SZAKADJ MEG, EZ TELJESEN NORMÁLIS
...
most akkor nem értem miért nem lehet a szallagavatóra vett kisestélyit a suli mosdojában felvenni és hazamanetel elött visszaöltözni vagy etc

ha bemegyek egy félállatokkal teli helyre miért kéne csodálkozonom, hogy nem terítik le elém a piros szőnyeget?!
a világ ilyen, SZAR, ebben kell(ene) megtanulni élni meg alkalmazkodni hozzá

dehát ja nekem se megy, nem megyek elvállalni csicskamunkákat :XD:XD de holnap megyek valahova vmi állás nem tudom mi, aludtam, anyám hazaér, beront mondja menjek fodrászhoz, holnap 8-9 munkaügy WTF faszom megy fodrászhoz majd megfésülködöm meg megborotválkozom és kész
már előre félek milyen faszság lesz ez megint
Member
Gold: 343.00
Oct 17 2013 09:28am
ja most csak az első pontról írtam de itt is mindenki arról beszélt

a második pont nyilván igen, hisz csomo kan lesz agressziv a piátol

de igen, ott is ott a visszaélés lehetösége a nök számára, hogy előhúzzák a rape kártyát
vmi hazugságvizsgálón kéne ezeket tesztelni vagy idk

a harmadik meg sztem annyi beleszolása legyen a férfinak, hogy akarja vagy nem, ha nem akkor ne is kelljen neki fizetni a tartásdijat

itt is a nök részéröl lehet visszaélés, hogy azt mondja, hogy "igen, szedem a tablettákat, nyugodtan loccsanj belém" aztán kiderül "ja mégse, az csak xanax volt :X:XD:X:DD DE MOSTMÁR BENNEM VAN ÉS TE VAGY AZ APJA ÉS FIZETED"

ergo ha gyereket akar akkor beszélje meg és ne trükkökhöz folyamaodva ármánykodjon (mint a nők általában)

persze itt is lehet, hogy minden véletlen és a nö akarja a fiu meg nem de akkor is, akkor az orvosnál legyen felvilágositás (errol már volt topic) és akkor ott eldöntik és ha a fiu nem vállalja akkor a nö meg kalkulálja bele azt is, hogy egyedül kell vele szopnia
persze erre jöhet majd a "BEZZEG FŐCSINÁNI JÓ VÓT" reakció, de bassza meg.. máskor majd szedi a tablettáit rendesen vagy koton (szegényeknél tyukbél) nélkül nem enged faszt a seggébe azt annyi
semmi értelme, hogy kettesével jöjjenek világra a kilátástalanságba egy olyan családba ahova nem is várták őket a gyerekek
Member
Gold: 2.00
Oct 17 2013 09:29am
Quote (bajcli @ 17 Oct 2013 16:25)
jovan, amugymeg en a masik rapes topikba fejtettem ki jobban a velemenyemet, meg aztan kurvara le is szarom, ha anarkin szerint baromi nagy idiota vagyok

szerintem meg az a baromi nagy idiota, aki szerint semmi szerepe nincs egy eroszaktevesben az aldozat kulsejenek (amire meglepo modon az oltozkodes is hatassal van), es aki tudja, hogy veszelyes kornyekre megy (nem, nem a blahara), annak lehet annyi esze, hogy nem a leheto legkurvasabb ruhajat veszi magara

na most akkor mi van

ez tényleg így van, én is egyetértek vele és hiába tüntetnek a nők ez ellen a nézet ellen, ha egyszer tény, h mondjuk két nő közül inkább azt erőszakolják meg mondjuk egy félreeső sikátorban, akinek kint van mindene és nem azt, aki nagykabátban mászkál.
de az erkölcs nem összekeverendő a percepcióval... ez most olyan, mintha az lenne a kérdés, h te mikor indulsz be jobban, ha egy nő lengén van öltözve, kirakja a mellét, miniszoknya van rajta, etc. vagy akkor, ha bokáig érő vastag télikabátban van. szerintem a válasz egyértelmű. nyilván nem az a megoldás, h meg kell szégyeníteni, stb., egyszerűen fel kell hívni a nők figyelmét, h hiába van erkölcs, etika, jogszabály, akármi, egy férfit jobban beindít, ha kirívóan öltözködik. és elhiszem, h neki az a jó érzés, ha úgy öltözködik, de annak van egy üzenete... ez most olyan, mintha a férfiak kampányolnának az ellen, h mondjuk a nőknek jobban bejönnek az igényes, tiszta férfiak. kivonulnánk összehányt, igénytelen harmadnapos büdös ruhában és megmondanánk, h nekünk így jó és minden nő egy szemét szélsőséges feminista köcsög, akinek ez nem egyenértékű

amúgy ezt irl is megmondom.
múltkor azzal váltottam ki nők körében nagy hurrogást, h azt mondtam, h sztem a nőnek kellene otthon maradni az újszülöttel a férfi helyett. h omg hímsoviniszta meg nemi egyenlőség, etc. aztán ráébredtek, h ja tényleg, biológia, szoptatás, etc. nem ugyan az.

This post was edited by zsansaccount on Oct 17 2013 09:31am
Member
Gold: 279.00
Oct 17 2013 09:31am
Quote (putincykavodka @ 17 Oct 2013 16:13)
Nem szelsoseg, es szerintem annyira nem is ritka eset, ha egy lany este egyedul "szep oltozekben)))" megy haza egy partyrol es esetleg meg is talaljak a ciganyok
Nem mondanam, hogy o barmiben is hibas, ha igy alakul
Dehat itt rogton mindenki arra gondol, hogy direkt kimegy az utcara es egesz este bp belvarosaban korozget arra varva, hogy valaki megtalalja es en ezekre mondom, hogy nem hibas. Hat nem. Mondanam, hogy ez az esetek 1%a, de hazudnek, mert meg annyi se

ha no lennek kapasbol belekalkulalnam azt a legrosszabb lehetoseget, hogy igenis vmelyik idiota barom allat megeroszakolhat az utcan. hivok egy taxit/tarsasaggal lepek el, de nem miniszoknyaban riszalnam hazaig a seggem, az is biztos. bnom is ugyanigy velekedik, nem tudom miert kell alapbol az feltetelezni, hogy ez a vilag egy hudeszep hely. nem tudom, mi baszta ki a biztit pl. Aninal. ofc, hogy nem dorgolnem az orra ala, hogy lehetett volna elovigyazatosabb, foleg nem olyan formaban, ahogy o emlitette, de azert na.
Member
Gold: 1,419.11
Oct 17 2013 09:35am
Quote (ecneB @ 17 Oct 2013 16:31)
ha no lennek kapasbol belekalkulalnam azt a legrosszabb lehetoseget, hogy igenis vmelyik idiota barom allat megeroszakolhat az utcan. hivok egy taxit/tarsasaggal lepek el, de nem miniszoknyaban riszalnam hazaig a seggem, az is biztos. bnom is ugyanigy velekedik, nem tudom miert kell alapbol az feltetelezni, hogy ez a vilag egy hudeszep hely. nem tudom, mi baszta ki a biztit pl. Aninal. ofc, hogy nem dorgolnem az orra ala, hogy lehetett volna elovigyazatosabb, foleg nem olyan formaban, ahogy o emlitette, de azert na.

Ani szerintem személyes tapasztalat miatt akadt ki ránk.
Member
Gold: 2,366.74
Oct 17 2013 09:35am
Quote (ecneB @ 17 Oct 2013 16:31)

Ani most duzzog

de majd biztos ir valami frappánsat
Member
Gold: 710.00
Oct 17 2013 09:36am
Quote (Psyclon @ 17 Oct 2013 17:35)
Ani szerintem személyes tapasztalat miatt akadt ki ránk.

akkor kezdjen vmit a dührohamaival
Member
Gold: 23,221.48
Oct 17 2013 09:38am
Quote (ecneB @ 17 Oct 2013 17:31)

Quote (InfamousMythos @ 17 Oct 2013 16:54)
amugy nem ertem
1. ha ismerem a varost/telepulest akkor tudom hogy hol vannak a zuros helyek es ha megis arra akad dolgom akkor vagy taxival megyek vagy nem egyedul
2. ha nem ismerem a helyet akkor alapbol taxival megyek foleg ejszaka (de legalabbis biztos hogy nem egyedul)
es ezt nem csak eroszakra ertem es nem csak nokre hanem barmilyen buncselekmenyre
ha bemegyek ejszaka a gettoba egyedul akkor meg lepodjeg is meg hogy kirabolnak?
ehez hany diploma kell hogy vegiggonadolja az ember?

You must enter a message.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1111213141519Next
Closed New Topic New Poll