Quote (bajcli @ 17 Oct 2013 16:25)
jovan, amugymeg en a masik rapes topikba fejtettem ki jobban a velemenyemet, meg aztan kurvara le is szarom, ha anarkin szerint baromi nagy idiota vagyok
szerintem meg az a baromi nagy idiota, aki szerint semmi szerepe nincs egy eroszaktevesben az aldozat kulsejenek (amire meglepo modon az oltozkodes is hatassal van), es aki tudja, hogy veszelyes kornyekre megy (nem, nem a blahara), annak lehet annyi esze, hogy nem a leheto legkurvasabb ruhajat veszi magara
na most akkor mi van
ez tényleg így van, én is egyetértek vele és hiába tüntetnek a nők ez ellen a nézet ellen, ha egyszer tény, h mondjuk két nő közül inkább azt erőszakolják meg mondjuk egy félreeső sikátorban, akinek kint van mindene és nem azt, aki nagykabátban mászkál.
de az erkölcs nem összekeverendő a percepcióval... ez most olyan, mintha az lenne a kérdés, h te mikor indulsz be jobban, ha egy nő lengén van öltözve, kirakja a mellét, miniszoknya van rajta, etc. vagy akkor, ha bokáig érő vastag télikabátban van. szerintem a válasz egyértelmű. nyilván nem az a megoldás, h meg kell szégyeníteni, stb., egyszerűen fel kell hívni a nők figyelmét, h hiába van erkölcs, etika, jogszabály, akármi, egy férfit jobban beindít, ha kirívóan öltözködik. és elhiszem, h neki az a jó érzés, ha úgy öltözködik, de annak van egy üzenete... ez most olyan, mintha a férfiak kampányolnának az ellen, h mondjuk a nőknek jobban bejönnek az igényes, tiszta férfiak. kivonulnánk összehányt, igénytelen harmadnapos büdös ruhában és megmondanánk, h nekünk így jó és minden nő egy szemét szélsőséges feminista köcsög, akinek ez nem egyenértékű
amúgy ezt irl is megmondom.
múltkor azzal váltottam ki nők körében nagy hurrogást, h azt mondtam, h sztem a nőnek kellene otthon maradni az újszülöttel a férfi helyett. h omg hímsoviniszta meg nemi egyenlőség, etc. aztán ráébredtek, h ja tényleg, biológia, szoptatás, etc. nem ugyan az.
This post was edited by zsansaccount on Oct 17 2013 09:31am