d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Miniszterelnök Topic > Nyár Végére
Prev1111213141535Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 343.00
Aug 29 2013 07:09am
Quote (Rawen @ Aug 29 2013 12:57pm)
a különbség az, hogy a jobbik meg is tenné azokat amiket mond, ahhoz jogod van, hogy olyan véleményed legyen mindenről amilyet akarsz de az már nem játszik, hogy összeírjuk a zsidókat meg elkerítjük a cigányokat meg hasonlók, ja egyelőre nincs magyarországon igazi normális és erős jobb oldali párt szélsőségek nélkül(a fidesz sem igazi jobb oldali) de attól még, ha pl nem lenne ilyen a bal oldalon csak egy 100%-ban tiszta szélsőséges kommunista párt én akkor sem szavaznék rájuk ha nem értek egyet velük, mert belátom, hogy ha 1-2 nem extrém ponttal egyet is értek a programjukban, a szélsőségekből sokkal több van és többet ártanak

vagy pedig egyetértek velük de akkor meg nem fogok mentegetőzni, hogy nem vagyok kommunista

én ebben sem vagyok biztos
esetleg pár kisebb dolgot megtenne, de nem merne mélyebben belemenni kérdésekbe
nem hiába mondják, hogy "populista" párt és minden párt célja a politikai hatalom megszerzése
aztán a zsírosbödön közelébe kerülnek és inkább szétosztják a befolyó adóforintokat az igaz ősmagyar haverek között
:XD
olyan jelmondattal, hogy mindenkitől beszedjük az adót, de az igaz magyar emberek többet fognak kapni
cigányoknak nem adnak szart se, amiért még többet fognak lopni rabolni mert nem lesz annyijuk se
ez pedig jó ürügy lesz arra, hogy akármire

sztem legyen a jobbik
szar se történt ezekkel a fidesz mszpkkel
hétpróbás gazemberek akik nyakig benne voltak az energolos olajügyben még mindig ott ülnek belügyminiszteri posztban etc
meg mindenféle korruptság után ott nevetgélnek meg magyaráznak
ki kéne kúrni őket a picsába ha nem is bezárni
mi a fasz ország ez ahol soha senkit nem vonnak ilyenért felelősségre
sok hülye paraszt úgy se érti mi

te meg okos ember lévén mi a faszért filozofálgatsz meg gondolkodsz ezen két tetves pártról
Member
Gold: 206.00
Aug 29 2013 07:29am
Quote (Rawen @ Aug 29 2013 02:57pm)
a különbség az, hogy a jobbik meg is tenné azokat amiket mond, ahhoz jogod van, hogy olyan véleményed legyen mindenről amilyet akarsz de az már nem játszik, hogy összeírjuk a zsidókat meg elkerítjük a cigányokat meg hasonlók, ja egyelőre nincs magyarországon igazi normális és erős jobb oldali párt szélsőségek nélkül(a fidesz sem igazi jobb oldali) de attól még, ha pl nem lenne ilyen a bal oldalon csak egy 100%-ban tiszta szélsőséges kommunista párt én akkor sem szavaznék rájuk ha nem értek egyet velük, mert belátom, hogy ha 1-2 nem extrém ponttal egyet is értek a programjukban, a szélsőségekből sokkal több van és többet ártanak

vagy pedig egyetértek velük de akkor meg nem fogok mentegetőzni, hogy nem vagyok kommunista

marhára nem fogsz fel semmit az egészből, de már nem is várom el :D

de amúgy jó neked, hogy olyan pártot találtál, amivel 100% egyetértesz, minden egyes céljával, tervével
Member
Gold: 0.00
Aug 29 2013 07:35am
Quote (Jancsipapa @ 29 Aug 2013 15:29)
marhára nem fogsz fel semmit az egészből, de már nem is várom el :D

de amúgy jó neked, hogy olyan pártot találtál, amivel 100% egyetértesz, minden egyes céljával, tervével

hát azért szerintem az nem összemérhető, hogy pl nem értek egyet mondjuk az adószázalékokkal, azzal, hogy nem értek egyet faji vagy vallási diszkriminációval, valamilyen kompromisszumot mindig kell kötni de elég nagy különbségek vannak itt, az egyik sérti az alapvető emberi jogokat a másik meg lehet vita tárgya

This post was edited by Rawen on Aug 29 2013 07:35am
Member
Aug 29 2013 07:36am
inb4 jancsipapa komolyan vette a postomat és most még jobban utál mint eddig :ph34r:
Member
Aug 29 2013 07:37am
sztem haljon ki mind
adjuk át az osztrákoknak az országot és legyünk gyarmat
lehet még azzal a kizsákmányolással is jobban járnánk mint a hazaival
Member
Gold: 206.00
Aug 29 2013 07:47am
Quote (xGurke @ Aug 29 2013 03:36pm)
inb4 jancsipapa komolyan vette a postomat és most még jobban utál mint eddig  :ph34r:

nem, hozzászoktam már, hogy minden egyes politika topikban ennyi telik tőled

más témában értelmes ember benyomását kelted, ebben nem, end of story
Member
Gold: 0.18
Aug 29 2013 07:54am
Van itt aki komolyan Gyurcsányra szavazott? Nekem ő legalább ugyanakkora wtf mint a Vona.
Member
Aug 29 2013 07:55am
Quote (Jancsipapa @ Aug 29 2013 01:47pm)
nem, hozzászoktam már, hogy minden egyes politika topikban ennyi telik tőled

más témában értelmes ember benyomását kelted, ebben nem, end of story

talán mert itt nincs miről beszélni?!
miért gondolja bárki is, hogy jobb lesz neki ha ez vagy az lesz
elmondanám nem lesz jobb

szarrá-fossá kell dolgoznod magad ebben és abban a rendszerben is majd ha meg akarsz élni
semmit sem változtat melyik köcsög lopja a milliókat

az egyik ad ennyit, amonnan elvesz annyit
a másik máshonnan vesz el annyit és mást ad cserébe
kb ugyanott vagy

sose változik valójában semmi
Member
Aug 29 2013 07:57am
Quote (ElCapitano @ 29 Aug 2013 15:54)
Van itt aki komolyan Gyurcsányra szavazott? Nekem ő legalább ugyanakkora wtf mint a Vona.

Én amúgy nem értem ez az ember még mit akar de az a hihetetlen, hogy teljesen hitelt vesztett és mégis van jó pár %-nyi szavazata a DK-nak.
Member
Gold: 0.18
Aug 29 2013 07:59am
Quote (Rawen @ 29 Aug 2013 15:57)
Én amúgy nem értem ez az ember még mit akar de az a hihetetlen, hogy teljesen hitelt vesztett és mégis van jó pár %-nyi szavazata a DK-nak.

De nem is az hogy rossz politikus hanem komplett őrült. Szerintem akik DK tagjai csak azért vannak vele mert van neki $$$ és úgy néznek rá mint a dilinyós de gazdag nagybácsira. A szavazóbázisa meg nemtudom hogy áll össze, mondjuk vannak akik a titkos ufó összeesküvésekben is hisznek.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1111213141535Next
Add Reply New Topic New Poll