Quote (Rawen @ Aug 29 2013 12:57pm)
a különbség az, hogy a jobbik meg is tenné azokat amiket mond, ahhoz jogod van, hogy olyan véleményed legyen mindenről amilyet akarsz de az már nem játszik, hogy összeírjuk a zsidókat meg elkerítjük a cigányokat meg hasonlók, ja egyelőre nincs magyarországon igazi normális és erős jobb oldali párt szélsőségek nélkül(a fidesz sem igazi jobb oldali) de attól még, ha pl nem lenne ilyen a bal oldalon csak egy 100%-ban tiszta szélsőséges kommunista párt én akkor sem szavaznék rájuk ha nem értek egyet velük, mert belátom, hogy ha 1-2 nem extrém ponttal egyet is értek a programjukban, a szélsőségekből sokkal több van és többet ártanak
vagy pedig egyetértek velük de akkor meg nem fogok mentegetőzni, hogy nem vagyok kommunista
én ebben sem vagyok biztos
esetleg pár kisebb dolgot megtenne, de nem merne mélyebben belemenni kérdésekbe
nem hiába mondják, hogy "populista" párt és minden párt célja a politikai hatalom megszerzése
aztán a zsírosbödön közelébe kerülnek és inkább szétosztják a befolyó adóforintokat az igaz ősmagyar haverek között
:XD
olyan jelmondattal, hogy mindenkitől beszedjük az adót, de az igaz magyar emberek többet fognak kapni
cigányoknak nem adnak szart se, amiért még többet fognak lopni rabolni mert nem lesz annyijuk se
ez pedig jó ürügy lesz arra, hogy akármire
sztem legyen a jobbik
szar se történt ezekkel a fidesz mszpkkel
hétpróbás gazemberek akik nyakig benne voltak az energolos olajügyben még mindig ott ülnek belügyminiszteri posztban etc
meg mindenféle korruptság után ott nevetgélnek meg magyaráznak
ki kéne kúrni őket a picsába ha nem is bezárni
mi a fasz ország ez ahol soha senkit nem vonnak ilyenért felelősségre
sok hülye paraszt úgy se érti mi
te meg okos ember lévén mi a faszért filozofálgatsz meg gondolkodsz ezen két tetves pártról