Quote (Eoghan @ Aug 16 2013 11:42am)
kiforgatod a jogikorlatokat
jelen esetben annyi tortent, hogy a jogilimiteket hozzaigazitottak a kor tarsadalmi semajahoz. ez egy normalis dolog
lekurhatja, ha mindketten akarjak. lekurhatja szerelembol, kivancsisagbol, akarmibol anelkul, hogy feleslegesen meghurcoljak oket erte
az a maradisag //szerintem//, amikor emberek nem birnak lepest tartani a korral, azzal, hogy 2013ban mar nehany 13 eves kiscsaj D-s kosarat hord mert akkora csocsok nonek ra fiatalon
felgyorsult a termeszet (vagy csak most kaptunk eszbe) es ezzel aranyosan a szuzesseg elvesztesenek korhatara is folyamatosan kuszik lefele.
keress fel egy antropologust vagy szociologust es elmagyarazza, hogy ez nem betegesseg
persze ezt magyarazhatja az ember egy olyan fafeju embernek, mint joey, aki szerint a homoszexualitas betegseg vagy valaszthato dolog
ha az lenne, ruhavalasztasnal en is szeretnek buzi lenni arra a 20 percre legalabb amig megtalalom a legjobb darabokat
na jojjon a shit storm mint mindig ilyenkor mindenhol
Ennél nagyobb faszságot már rég nem hallottam. Mi az hogy felgyorsult a természet? A modern társadalom és a média sulykolja bele az általános iskolások agyába, hogy ha 12 éves nem élveznek a szemébe, akkor már nem is ember.
De gondolom neked ez így kurvára rendben van, a te lányodat pedig remélem már 10 évesen öklözni fogják. Hell yeah. ^^
Quote (jarabekg @ Aug 16 2013 12:02pm)
most konkretan nem a temaval kapcsolatos velemenyerol beszeltem, hanem ugy altalaban a vitastilusarol
Ilyen temaban en mar nem allok le senkivel veszekedni, mert akiknek ellenvelemenye van, azokkal kar is egyaltalan szobaallni.
Pont te beszélsz nekem a vitastílusról, te mindenkit lenéző faszfej. Nice.
This post was edited by -joey- on Aug 18 2013 08:57am