Quote (tevetava @ 24 Jan 2013 17:27)
pedig számtalan fogyatékkal élő ember változtatta meg a világot
... es ha van nyolcszaz ugyanolyan ugyved, aki nem az, akkor te a fogyatekkal elot fogod valasztani.. egyertelmu.. dobalozzunk, de hat tizmilliobol egy megvaltoztatta a vilagot, kivanom, hogy vis legyen az. de a szamok alapjan erre igen csekely az esely.
Quote (Eoghan @ 24 Jan 2013 17:29)
ha nem volna a fogyatékosszó önmagában offenzív és pejoratív a magyar nyelvben, akkor igazad lenne
elkezdhetjük különböző maszlagokkal félremagyarázni, hogy josheide ezt nem ilyen hangnemben akarta közölni de nem lennénk előrébb
http://logout.hu/dl/upc/2013-01/64308_boromir.jpg
mert joshi tipikusan az az ember.. konnyu a fogyatekossag moge burkolozni es mert az azert volt, de ha mar lefogyatekosoznak, akkor joshi csunya bacsi.. egyaltalan nem tudom minek kellett megint visnek felhoznia a temat, amikor tudja nagyon jol, hogy mirol van szo. mas kerdes, hogy bnom jogot vegzett, vis nem fogja, _szerintem_. egyszeru diagrammot nem tud ertelmezni es ezt most megint nem bantasbol irom. csak probalja meg realisan nezni es ne a papirok moge burkolozni. a testneveles "zh" nem egyenerteku a romai jog zh-val. en is tudom magamrol nagyon jol, hogy soha az eletben nem leszek irodalom tanar, mert segghulye vagyok hozza.
This post was edited by ecneB on Jan 24 2013 09:48am