Quote (tevetava @ 10 Dec 2012 21:13)
Megjöttem, iszonyat jó volt, remélem szerdán többen lesznek!
Elolvastam a topikot és.. elszomorodtam kicsit..
Te most viccelsz?
És most már igazán elárulhatnád, hogy ki vagy, nem kell beszarni
Nagyon rosszul gondolod
Gratulálok, hogy ez jött le belőle, úgy látszik téged is elért a mostani kormány kommunikációja a közgazdászokkal kapcsolatban
Egyébként meg nagyon zavaró, hogy mindenki siránkozik állandóan itt, a subon is, hogy mennyire szar ez az ország, de amikor lehetne, semmit nem csináltok. Otthon ültök, és nézitek, hogy mi történik. Ami pedig még rosszabb, mindenki úgy gondolja, hogy "áh, úgy se történik semmi..". Mi a fasz? Ha otthon ültök attól történni fog? Ha kimész külföldre, jobb lesz az ország? Szerintetek kik azok, akik változtatni tudnának ezen? Segítek egy kicsit: Ti.
most is csak a parasztlázadás ment, amit mondanak, a tartalmát mindenki leszarja, semmi összefüggés nem is volt benne (leszámítva a sallangot), de amikor valamelyik egy kicsit hangsúlyosabban annyit mond hogy "HAZA", "BÉKE" vagy "KISCICA!", egyből jön a tapsvihar és bömbölik az igent, majd adják a következőnek a mikrofont.. látszik az értelmiség... hiánya (végignéztem, jó hosszú volt) -- mindenki csak próbált érvényesülni, mert itt egy alkalom hogy látszik az arca 10 mp-ig
engem nem a főgonosz kormány kommunikációja etetett be
mondjuk már volt olyan hogy két fiatal bekopogott és elmagyarázták hogy Viktor 2000 éve le van írva a bibliában, ahogy sötétségbe dönti a világot -- aztán kiderült hogy ÉN vagyok a hibás (kb ezt írtad Te is), mivel nemtörődöm vagyok és hurrdurr mekkora felelőtlenség és olvassak mesét mert tudatlan vagyok.. mondom már olvastam.. hát akkor fejtsem megy, mert egyértelműen nem fogtam fel -- na itt becsuktam az ajtót
azt mondom itt is, amit nekik is mondtam -- ott basszák a rezet vasárnap az ajtómnál, miközben vizsgára tanulok és 2 irányba melózok, talán újra kéne értékelni egy pár dolgot
menjen, foglalja el a hidat aki akarja, nehogy már 10 millió ember kelljen hozzá -- de azzal se jöjjetek hogy ez egy hiányosságunk, mert akkor én is elkezdem sorolni a hiányosságokat a másik szemszögből
az hogy valaki megpróbálja rátukmálni az igazát a másikra annyit jelent hogy saját maga nem teljes
This post was edited by Anarkin on Dec 10 2012 02:57pm