Quote (SummertimeClothes @ 3 Dec 2012 21:56)
beirtad hogy " LOL FILTERES TEA FASZNOOBOK", erre eoghan irt egy "???"-t, valoszinuleg azert, mert szerette volna, hogy kifejtsd, erre te leszerencsetlenezted
tldr; yer a cunt
Ha annyira kurva nagy teafű fogyasztó lett volna akkor tudja mire gondolok, de mivel csak implikál, és próbálja ezt a procedúrát úgy intézni hogy neki kedvező legyen, ezért ez azt eredményezni hogy engem rossz színben tüntet fel előttetek, vagyis számomra ez nem egy kedvező reprezentáció felétek. Know wot am sayin dawg
Quote (Eoghan @ 3 Dec 2012 21:53)
ha azt mondom, hogy évekig ittam szálas teát(argentínából importált mate tea, amihez van tök csészém és bombillám) aztán ittam a feljebb általam említett PG-ből és sokkalta jobban bejött, mint a szálas tea, akkor arra mit lépsz? szar az ízlésem, rossz teát ittam, csak a szálas a király?
mint valami rosszabbik fajta, demagóg konzervatív kizárod a lehetőségét, hogy a filteres tea igenis lehet jó és minőségi. márpedig szerintem semmi baj nincs egy jó filteres teával.
>PG-t összehasonlítani ezekkel a szarokkal
>ISHYGDDT
Argentínából importálhattál volna egy kis drogot is mondjuk, hülyébb már úgy sem lehetsz.