Quote (Alternalo @ Nov 6 2012 06:54pm)
Tényleg nem, de mint mondtam láttam olyan játékot amiben működött a rendszer

Na látod a legelső ember aki így gondolkodott pont ezt csinálta, és meg is vették tőle. Mindenki annyiért rak ki mindent amennyiért akar, épp azért mert bukni nem bukik rajta.
EDIT:
itt egy egyszerű példa hogy értsd mire gondolok:
http://666kb.com/i/c8r00ehclbsh2auwp.gif
Balra AH-s Manticore 2 milliárd goldért, jobbra az enyém amit 90 milláért vettem. A 2 cucc statjai nem térnek el egymástól annyira hogy ekkora árkülönbség indokolt lenne, ennek ellenére lehet hogy van olyan őrült aki ezt a cuccot 2 milliárdért megveszi.
Amik alatta sorakoztak azoknak az árai közt 400 millás ugrások vannak amiből akár 4 olyat is vehetnék mint amim van. Ezek teljesen hasra belőtt számok, és nem tükrözik a tárgy valódi értékét. Ugyanakkor ilyenekkel van tele az ah, és mint mondtam akik az ilyet beteszik semmit nem buknak rajta ha esetleg nem veszik meg.
de, azt bukja rajta hogy x nap mulva már kevesebbet fog érni pár millával az item
nemtudom mér fáj neked, hogy vki berak egy itemet ugy, hogy el se adja
Quote (Alternalo @ Nov 6 2012 07:12pm)
Nem azt mondom hogy baj ha valaki kicsit merész de ami most az ah-n megy az nonszensz. Jó lehet hogy az a 15% levonás amit írtam az erős és elég lenne 0,01% is, ezt nyilván ki lehetne számolni, csak hogy valamennyire kordában tartsa az árakat.
ha lenne ilyen akkor senki nem használná az ah-t, hanem ingame trade menne
This post was edited by sylke on Nov 6 2012 01:14pm