Quote (Smat @ Jul 4 2012 05:18pm)
Amúgy most hogy így elolvastam amit rawen meg seene írt, hát eléggé wtf fejet vágtam, mert mind a kettőnek igaza van bizonyos dolgokban, szóval gondoltam hozzáteszem az én véleményemet is.
Igazából, nekem személy szerint azért nincs barátnőm mert se időm, se szükségem nincs rá. Akikkel a gondjaimat kibeszélem azok a szüleim-csapattársaim-haverjaim(inb4 homokos focista etc.)
Tavaly Májustól Novemberig volt egy "hosszabb"(kinek mi a hosszabb kapcsolat ofc) kapcsolatom, ami a végén már nyűg volt csak, és már semmi nem motivált hogy fenntartsam ezt a kapcsolatot.. Persze amikor vége volt akkor általános világfájdalom, meg jajj mi lesz most szintű sírás non stop 2 hétig.. Aztán elmúlt egyik napról a másikra, azóta már csak jót röhögök rajta hogy mit össze nem vergődtem hogy mi lesz most... Igazából a szerelem egy múló érzés, ami összeköti az embereket az a hasonlóság/különbség, vagy csak egyszerűen a jó társaság, vagy a tudat hogy van valaki akire számíthatsz. Annyi féle dolog van ami miatt az embereknek van/nincs párjuk(inb4 párommal horvátban) hogy meg sem lehet számolni...
tldr nemolvasom el, de gondolom kifogás hogy miért nincs barátnöd, akkor leirom miért nincs neked: mert egy lopós cigány vagy és tuti őtis eladnád kilóra egy mobiltelefonért aztán átmenekülnél másik országba