d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Idegenlegio
Prev1111213141522Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 0.00
Jun 25 2012 03:36pm
Azonnal szembesült a légiósregények hangulatával?
– Aki megfelelt a kivizsgáláson, beléphetett a megtörés folyamatába, melyet alantas, sziszifuszi munkákkal kezdtek. Az egy évig tartó alapkiképzést agymosásnak hívtuk. Az utolsó kiképzési szakaszban a Pireneusokban voltunk egy farmon, ahol szó szerint állati szintre süllyesztettek. Állandó volt a kínzás és a verés, a kiképzők hangulata szerint. Egy lengyel srácot úgy megvertek, hogy beszakadt az arca és megvakult. Az egyik társunk futás közben elesett, arccal a pocsolyába. Nem lehetett megállni segíteni, jönnie kell, vagy ottmarad. Infarktust kapott és belefúlt. Volt köztünk egy kétméteres kanadai favágó, bivalyerős, hatalmas fenyőrönkökkel rohangált, amit más alig tudott megmozdítani. Ha a kiképzők ráordítottak, félelmében elsírta magát. A francia nyelvet is veréssel tanították. Hamar megértettünk hát mindent, de jól beszélni csak két év után tudtam. Én jobban tűrtem másoknál a verést, mert előtte tizenkilenc évig kungfuztam. Amúgy sportolás közben is vertük egymást, élesben ment a küzdelem, a léleknek és a testnek is bírnia kellett. A légiós kiképzésen nemcsak elszenvedni kellett megtanulni, hanem ölni is, mindegy, ki áll az útban: anya, gyerek… A záróvizsgán kétszázhetven méteres egyenetlen terepen kellett végigkúszni, közben síkban lőttek ránk. Nem lehetett hibázni. Többen ott haltak meg.

Most ez mi a faszom már?!
Member
Gold: 4.20
Jun 25 2012 03:37pm
Quote (Bendeguz @ 25 Jun 2012 23:36)
– Aki megfelelt a kivizsgáláson, beléphetett a megtörés folyamatába, melyet alantas, sziszifuszi munkákkal kezdtek. Az egy évig tartó alapkiképzést agymosásnak hívtuk. Az utolsó kiképzési szakaszban a Pireneusokban voltunk egy farmon, ahol szó szerint állati szintre süllyesztettek. Állandó volt a kínzás és a verés, a kiképzők hangulata szerint. Egy lengyel srácot úgy megvertek, hogy beszakadt az arca és megvakult. Az egyik társunk futás közben elesett, arccal a pocsolyába. Nem lehetett megállni segíteni, jönnie kell, vagy ottmarad. Infarktust kapott és belefúlt. Volt köztünk egy kétméteres kanadai favágó, bivalyerős, hatalmas fenyőrönkökkel rohangált, amit más alig tudott megmozdítani. Ha a kiképzők ráordítottak, félelmében elsírta magát. A francia nyelvet is veréssel tanították. Hamar megértettünk hát mindent, de jól beszélni csak két év után tudtam. Én jobban tűrtem másoknál a verést, mert előtte tizenkilenc évig kungfuztam. Amúgy sportolás közben is vertük egymást, élesben ment a küzdelem, a léleknek és a testnek is bírnia kellett. A légiós kiképzésen nemcsak elszenvedni kellett megtanulni, hanem ölni is, mindegy, ki áll az útban: anya, gyerek… A záróvizsgán kétszázhetven méteres egyenetlen terepen kellett végigkúszni, közben síkban lőttek ránk. Nem lehetett hibázni. Többen ott haltak meg.

amugy igen
kurvara nem eri meg a dolog de azert vicces olvasgatni a postjaitokat :DDD
amugymeg fake ^^

This post was edited by GoreKnight9 on Jun 25 2012 03:38pm
Member
Gold: 22.99
Jun 25 2012 03:37pm
Quote (Bendeguz @ 25 Jun 2012 23:36)

TRLOLOLOLOLLL
Banned
Jun 25 2012 03:39pm
Quote (GoreKnight9 @ Jun 25 2012 10:37pm)
amugy igen
kurvara nem eri meg a dolog de azert vicces olvasgatni a postjaitokat :DDD
amugymeg fake ^^

Énis olvasom, mondom ez nem lehetséges. :D
Member
Jun 25 2012 03:40pm
Quote (Bendeguz @ 25 Jun 2012 23:39)

ilyen biztos nincsen
nem olhetnek meg embereket kikepzes alatt
max vmi afrikai gyerekhadseregben
WE KONY NOW
Member
Gold: 80.00
Jun 25 2012 03:41pm
Quote (Bendeguz @ 25 Jun 2012 23:39)

Quote (GoreKnight9 @ 25 Jun 2012 23:40)
ilyen biztos nincsen
nem olhetnek meg embereket kikepzes alatt
max vmi afrikai gyerekhadseregben
WE KONY NOW

?_?
Banned
Jun 25 2012 03:42pm
Quote (Cpt_Ghost @ Jun 25 2012 10:41pm)
?_?

Ha többet tudsz akkor mondd nyugodtan, nekem lövésem sincs mi zajlik a francia idegenlégióban, de azért amit bemásoltam az elég erős úgy.

This post was edited by Bendeguz on Jun 25 2012 03:43pm
Member
Jun 25 2012 03:43pm
Quote (Cpt_Ghost @ 25 Jun 2012 23:41)
?_?

faradt vagyok
Banned
Jun 25 2012 03:49pm
A tisztek egyébként szerettek minket, magyarokat, mert jók voltunk. Egy baj volt velünk: gondolkodtunk, és aztán megfogalmaztuk a véleményünket. Ezt persze nem tűrték, volt is belőle nemegyszer konfliktus. Ilyenkor egy-két napig a tűző napon homokba ástunk lyukat. Nem lehetett abbahagyni, ha megtetted, véged. Homokba nem lehet lyukat ásni.

8DDD

Úgy tűnik, sikeres karriert futott be az idegenlégióban. Miért döntött mégis úgy, hogy kiszáll?
– Egyszer ellátogattam a légiós veteránok otthonába. Emberi roncsokat láttam egy farmon, ahol gazdálkodásból tartották fenn magukat. Nem volt senkijük. Lezüllöttek, állati szinten viselkedtek. Teljesen elborzadtam. Úgy döntöttem, hogy befejezem, amíg nem késő. Leszerelésemkor az elbocsátó levélre így is rányomtatták: „inapcivil”, azaz civil életre alkalmatlan. Mindenki automatikusan ezt kapja, ez egy bélyegzőtípus.
Hazajöttem, másnap csöngettek az ukrán maffiózók, hogy dolgozzak nekik. El sem tudom képzelni, honnan tudtak az érkezésemről, még a hozzátartozóim sem tudták.

This post was edited by Bendeguz on Jun 25 2012 03:50pm
Member
Gold: 343.00
Jun 25 2012 04:03pm
eyg másik honlapon:

FAJRA :XD:XD

akkor a kutyám is jelentkezhet
Go Back To Magyar Topic List
Prev1111213141522Next
Add Reply New Topic New Poll