protip: a teának KEGYETLEN FOS KESERŰ ÍZE VAN
én rendeltem ***ről üres kapszulákat és kapszulázógépet, s megcsinálom magamnak kis kapszulában
volt egy fél év, amíg nagyon gyógynövénybuzi voltam, s csomó mindent kipróbáltam, ofc mindennek kurva szar íze van, szal jó vétel volt:D
(calea zacatechichi teánál rosszabb íz nem létezik, s ez tény)
próbáltam előtte teaként, úgy kurvaszar, joghurtba/kefirbe belekeverve elmegy, inkább ezt javasolnám
én 5g-t szoktam fogyasztani így kapszulázva
annyi a hatása, hogy tök jó kedvem lesz tőle, s kicsit beszédesebb leszek, kb olyan állapotba kerülsz tőle, mint amikor nagyon jó kedved van. de ez teljesen természetes érzés, nem úgy, mint pár szintetikus szarnál
pár ismerősöm iszonyat jól tud tanulni tőle, megírnak több oldalas beadandókat minden probléma nélkül, meg magolós tárgyakhoz mondták még, h tök jó
én nekem nincs kedvem tanulni egyáltalán a hatása alatt, hanem menni akarok mindenhova, meg dumálgatni az emberekkel
bár 1x volt olyan, hogy hullaálmosan be kellett menni első órára egyetemre, s betoltam 3g-t a reggeli oatssal és SOKKAL DE SOKKAL érdekesebb volt az előadás

5g fölött viszont kezd durvulni a cucc, valamiért akkor már inkább erős nyugtató, nem pörgető
nekem 15g kapszulázva volt a max, amit próbáltam, de azt nem ajánlanám senkinek
8 órán át hatott, mindenhol viszkettem, folyamatosan olyan volt, mintha 2-3 centivel lebegnék a föld felett, s nagyon hasonlított arra, mint amikor valaki iszonyatosan bekúr alkoholtól, de az volt az érdekes, hogy az elmém teljesen tiszta volt, tudtam értelmes mondatokat mondani, de tényleg minden jelenség ugyanúgy megvolt, mint a bebaszásnál, csak közben értelmes ember maradtam:D
meg zenét hallgatni is teljesen más, mint józanul, sokkal MÉLYEBB (nem tudom máshogy kifejezni)
hányinger is elég strong volt a végefelé, de szerencsére nem hánytam
na szal összegezve én 5g-s adagokat ajánlanék kapszulázva, egyáltalán nem drága mulatság
tanulásra nekem személy szerint nem jött be, arra a scitec koffein kapszula a best

most kedvet is kaptam hozzá, utoljára tavasz elején fogyasztottam ;_;
ja és nem szabad enni minden nap, heti 1-2 alkalom max!
edit: gondolom erről lehet beszélgetni, mert full legál a cucc, olyan, mintha a citromfűről dumálnánk
mellesleg azt tudtátok,
hogy 15g+ citromfűtől be lehet úgy állni, mintha betépnél?:D az is nice