alázol? :DDD
szerintem nagyon el vagy tévedve rezsike és köszönöm, hogy vetted a fáradtságot egy topic keresésében, örülök, hogy fölöslegesen basztad el rá az idődet
igazából ez a lopós dolog ha nem 6(!) éve történt volna, talán meg is tudnál vele sérteni, meg talán rosszul is esne, de így meg csak röhögök rajtad, hogy azt hiszed, hogy te mennyire kibebaszottul megsértesz vele, mennyire alázol, közbe közel nem vagy hozzá 
ezért szeretek veled flamelni, mert nem veszed észre, hogy mennyire szánalmas hogy minden postban kb. csak ugyan azt tudod leírni és semmi újat nem tudsz kitalálni, ebből is látszik az ostobaságod. igazából vissza se kellene szólnom, mert saját magad járatod le egy idő után.
jah és bugnak meg igaza van, akkor is ugrottál, amikor nem rosszindulatból szóltam hozzád bármit is (és nem csak rám)
és ha nem ugranál mindenre úgy, mint egy megvadult habzószájú kutya, akkor be se szólogatnék

de maradjon minden így, így legalább tudok szórakozni is egy kicsit
no offense, de ha engem vki meglopna azt x ev mulva is kerekbe tornem..
rezs kicsit tul komolyan vesz neha dolgokat, erzekeny a lelkem. de amiota nem honozik aktivan sokkal nyugodtabb es szerintem sokat fejlodott a szemelyisege jo iranyban.