d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev111121314151468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,366.74
Dec 15 2011 01:19pm
Quote (Aston @ 15 Dec 2011 20:18)
most hallgattam a rádiót.
elveszik a maradék nyugdíjpénzt is.
és rá akarják tenni a kezüket a nemzeti bank tartalékára. amiről ugye tudjuk, hogy az már nagyon-nagyon a vége minden tartaléknak.

nem tudok mit mondani erre a helyzetre.
meleg a pite!

én azt szoktam mondani hogy régebben kisebb dologért is lőttek már le embereket
Member
Gold: 10.66
Dec 15 2011 01:49pm
Quote (Inakwo @ 15 Dec 2011 20:19)
én azt szoktam mondani hogy régebben kisebb dologért is lőttek már le embereket

bizony.
én meg azon is kuncogok, hogy ha ezeket a dolgokat anno(magánnyugdíjhoz nyúlás, nemzeti bank) csak megszellőztetik; hogy van ilyen ötlet. csak elképzelés. egy felvetéske.
akkor a nép már azonnal az utcán van tankokkal és lázadnak. most meg olyan balgák, hogy ülnek és hallgatnak és veszik el a nyugdíjukat. én csak a tenyerembe temetem az arcom, hogy ilyen buta nép a magyar :(
na meg az a tudat is mosolyt csal az arcomra, hogy anno '94 körül az mszp-szdsz-asz kombó nem 2/3-os eredménnyel, hanem 3/4-el(!) nyertek és mindvégig úriemberként kezelték a kezükben lévő hatalmat.
hát most köszönőviszonyban sincs a 3/4 és az úriember módjára viselkedés : DDD
Member
Gold: 3,000.69
Dec 15 2011 01:55pm
Quote (Aston @ 15 Dec 2011 20:49)
bizony.
én meg azon is kuncogok, hogy ha ezeket a dolgokat anno(magánnyugdíjhoz nyúlás, nemzeti bank) csak megszellőztetik; hogy van ilyen ötlet. csak elképzelés. egy felvetéske.
akkor a nép már azonnal az utcán van tankokkal és lázadnak. most meg olyan balgák, hogy ülnek és hallgatnak és veszik el a nyugdíjukat. én csak a tenyerembe temetem az arcom, hogy ilyen buta nép a magyar :(
na meg az a tudat is mosolyt csal az arcomra, hogy anno '94 körül az mszp-szdsz-asz kombó nem 2/3-os eredménnyel, hanem 3/4-el(!) nyertek és mindvégig úriemberként kezelték a kezükben lévő hatalmat.
hát most köszönőviszonyban sincs a 3/4 és az úriember módjára viselkedés : DDD

hülyeség, szerintem alapból eléggé mindent eltűrő nép vagyunk (és amúgy a legtöbb nép ilyen)

a 94-es mszp-szdsz meg kurvára más volt, mszpnek alapból 2/3-ja se lett volna meg, szdsz meg amennyire tudom épphogy azért lett koalíciópartner, hogy ellensúly legyen... akkoriban még nem voltak akkor spanok, sőt

bár szerintem se csináltak volna ekkora pofátlanságokat a 2/3-al, talán semelyik másik párt sem (jobbikot leszámítva), de ki tudja
Member
Dec 15 2011 02:03pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 15 Dec 2011 20:55)
hülyeség, szerintem alapból eléggé mindent eltűrő nép vagyunk (és amúgy a legtöbb nép ilyen)

a 94-es mszp-szdsz meg kurvára más volt, mszpnek alapból 2/3-ja se lett volna meg, szdsz meg amennyire tudom épphogy azért lett koalíciópartner, hogy ellensúly legyen... akkoriban még nem voltak akkor spanok, sőt

bár szerintem se csináltak volna ekkora pofátlanságokat a 2/3-al, talán semelyik másik párt sem (jobbikot leszámítva), de ki tudja

én szoszerint értem a kevesebbért is lőttek már és a régebbent :D
Member
Gold: 10.66
Dec 15 2011 02:04pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 15 Dec 2011 20:55)

én nem tudom, hogy mennyire eltűrő nép mindegyik. én még nem hallottam olyan országról, amelyik a hallgatásával asszisztált a saját kifosztásához :huh:
meg az unió dolog se tudom, hogy hova fog fajulni. az euró tudtommal döglődik. franciaország és németország tart el minket jóformán.
ha jövőre a választásokon picsán rúgják Merkelt és hátbaszúrják az uniót, mert jön valami radikálisabb, aki meggyőzi a népet, h eleget fizettünk már apáink és nagyapáink bűnei miatt, akkor fogunk mi még smat után "disszidálni" :lol:
Member
Dec 15 2011 02:10pm
Quote (Inakwo @ 15 Dec 2011 21:03)
én szoszerint értem a kevesebbért is lőttek már és a régebbent :D

annyira talán nem szerencsés ilyenekkel érvelni, sok hülyeség volt a történelemben, nem kéne megismételni őket, nem büntetőjogi kategória (legalábbis az a része amiről tudunk) amit művelnek, csak szerintem nem megfontolt, felelőtlen politizálás.

Quote (Aston @ 15 Dec 2011 21:04)
én nem tudom, hogy mennyire eltűrő nép mindegyik. én még nem hallottam olyan országról, amelyik a hallgatásával asszisztált a saját kifosztásához :huh:
meg az unió dolog se tudom, hogy hova fog fajulni. az euró tudtommal döglődik. franciaország és németország tart el minket jóformán.
ha jövőre a választásokon picsán rúgják Merkelt és hátbaszúrják az uniót, mert jön valami radikálisabb, aki meggyőzi a népet, h eleget fizettünk már apáink és nagyapáink bűnei miatt, akkor fogunk mi még smat után "disszidálni" :lol:

hát igazából én is kíváncsi vagyok mi lesz az euval
Member
Dec 15 2011 02:12pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 15 Dec 2011 21:10)
annyira talán nem szerencsés ilyenekkel érvelni, sok hülyeség volt a történelemben, nem kéne megismételni őket, nem büntetőjogi kategória (legalábbis az a része amiről tudunk) amit művelnek, csak szerintem nem megfontolt, felelőtlen politizálás.

hát igazából én is kíváncsi vagyok mi lesz az euval

de basszus a te jövödet és az utodaid jövöjét basszák szét
illetve téged és engem küldenek az éhhalál szélére ők meg dőzsölnek

nálam ez kimeriti a nemzet elleni büntett fogalmát sajnálom

This post was edited by Inakwo on Dec 15 2011 02:12pm
Member
Dec 15 2011 02:21pm
Quote (Inakwo @ 15 Dec 2011 21:12)
de basszus a te jövödet és az utodaid jövöjét basszák szét
illetve téged és engem küldenek az éhhalál szélére ők meg dőzsölnek

nálam ez kimeriti a nemzet elleni büntett fogalmát sajnálom

hát igazából tényleg nem tudom, hogy ennek a bagázsnak alapvetően jók-e a szándékai, vagyy igazából csak sikkasztani járnak-e be ők is a parlamentbe. azon a szinten egyetértek ovékkel, hogy nem mehet tovább ami eddig zajlott, radikális változtatásokra van szükség az ország legtöbb részében, csak az iránnyal nem értek egyet.

bár valszeg csak én vagyok túl jóhiszemű / naív
Member
Dec 15 2011 02:24pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 15 Dec 2011 21:21)
hát igazából tényleg nem tudom, hogy ennek a bagázsnak alapvetően jók-e a szándékai, vagyy igazából csak sikkasztani járnak-e be ők is a parlamentbe. azon a szinten egyetértek ovékkel, hogy nem mehet tovább ami eddig zajlott, radikális változtatásokra van szükség az ország legtöbb részében, csak az iránnyal nem értek egyet.

bár valszeg csak én vagyok túl jóhiszemű / naív

azzal a résszel nincs gond hogy ami ment az nem mehet tovább csak az a baj hogy megy :D
sokkal pofátlanabbul, simán az arcunkba hazudnak, és a látszat intézkedésektől pedig a falra mászok
Orbán pedig egyenesen irritál, azzal az arrogáns beképzelt cigány pofájával együtt

bár lehet több postom nem lesz mert elvisznek a mátrixosok
Member
Gold: 0.00
Dec 15 2011 02:27pm
na most srsly emlékszem, hogy apámmal halgattuk a rádiót reggel, (pár hónapja) bemondták, hogy vigyétek át a nyugdíjmegtakarításotokat az állami nyugdíjpénztárhoz mert akik a magánnyúgdíjpénztáraknál vannak azoknak nem tudjuk garantálni a nyugdíját vagy befagyasztjuk azon az állapoton amin x időpontban állt miközben fizethetsz tovább.

megvolt a szokásos anyátok faszát de hát átvittük az államiba mert ha ezt a faszt kell leszopni akkor ezt kell, most akkor mi a probléma? vagy aki nem vitte át az miben bízott? hogy hirtelen baszás jó lesz minden és mégse akarja lenyúlni az állam azoktól akik nem vitték át? ezt hinni azért elég naívság volt.
Go Back To Magyar Topic List
Prev111121314151468Next
Add Reply New Topic New Poll