Quote (Anarkin @ Nov 15 2011 03:32pm)
Resisteket mennyire / meddig éri meg stackolni pl. (trap) assán, ha valaki duelre is építi? (nem fogok vele játszani, csak theory-craft)
( Veszek inv-et régi assámnak, hogy legyen egy complete champ-em funból, mert anno reset alatt shoppingoltam össze és úgy nem lett volna túl gazdaságos ha invet is kap

)
Atm olyan 80-100-100-100 lehet hellen, de a mana lenne a másik tényező amit meg kell fontolni..
( A másik kérdés persze az hogy hol szoktak játszani, nightmare-en ? )
Csak nem látom át, hogy mennyire szedik le a champek a resisteket, túl rég játszottam, és oly sok dolgot kéne figyelembe venni

Lényegében a 20 life 4-5 allres sc-k és 20 life 12-16 mana sc-k közötti összhangot kéne ennek fényében megtalálni
Valamint azon gondolkoztam hogy 1-2 skiller (14k -> 13k) simán beáldozható lenne további 6 ilyen sc-re, nem ?
Még azon is gondolkoztam hogy a 4x fhr-t megéri becélozni? Assákra nem szokták ha jól emlékszem
Tudom, macerás vagyok...
nlbe valamiert hellen szoktak, ladderbe meg nightmaren, ez maradt meg legalabbis
az enyemen nem volt egy db allres/ life charm se, volt kulon keszitve a ladaba light / life, meg cold/life, (alapbol termeszetesen mana/life sck) mivel ezek azok, amiket stackelni kell, firet azt nem, de meg kulon volt 60 cold cold resistes clawom, +60 cold resistes 3trap 20fcr sisak is, ilyesmiket vegyel inkabb, es enemytol fuggoen cserelgeted
viszont skillert ilyenre en biztos nem aldoznek be, fade + claw ad pont eleget alapbol kb