lyó a topik
Én is utálom a részeg és/vagy csöves szarnyomorékokat a bkvn, üvöltöznek, bele kötnek msáokba, és jegy nélkül utaznak. Kurva idegesítő tud lenni, ha az ember 10 órás műszakból próbál hazajutni, és egy részeg nyomorék vitáját kell hallgatnia az ellenőrrel, hogy őt nem lehet leszállítani mert három lába van. És én ezért üljek ott+20percet, mikor én kifizettem a szaros 3850 forintot a bérletre.(so overpriced)
És igen, én is szoktam részegen utazni(ja, olyankor szabályt szegek), de valahogy, érdekes módon, leülök egy ülésre, a vállamra hajtom a fejem, szédül velem a világ, de nem piszkálok másokat, nem hányok oda(de ha vki oda is hány, ha előtte és utána normálisan viselkedik, elmegy, arról nem tehet az ember srsly), és nem kötözködök az ellenőrökkel.
Tavalyi eset, hogy 49esen a gyereknek nem volt jegye/bérlete, mondta neki az ellenőr, hogy ok, büntetés, de a gyerek ofc nem mutat igazolványt, erre az ellenőr nem elkezdte rugdosni(lol?) hanem megkérte, hogy akkor tegyen annyit az utazókért legalább, hogy most akkor szálljon le a gecibe. Dehogy ő nem, mert ő ekkora ember. Az ellenőr azt mondta, h k, előrekopogott, és megálltunk az út közepén, és ott ültünk vagy 5-10 eprcet mire eltakarodott a csávó.
igen, tök jól tette, valóban...