Quote (bajcli @ 6 Jul 2010 18:43)
igen, egy kibaszottul tenyérbemászó, seggnyaló buzeráns vagy, emellett meg mások testvérének a halálán poénkodsz, mert az szerinted ugyanolyan, mint ahogy mi kiröhögtük az elbaszott nyomorék nőügyedet, amiből kiderült, hogy emocionálisan is kb pont azon a szinten vagy, mint intelligenciát tekintve.
ami persze nem úgy van, mint ahogy mi gondoljuk és még <insert fél oldalas tl;dr buziság arról, hogy te milyen jó ember vagy, de mindenki csak bánt itt, bezzeg ha lacus postolná ugyanezt, őt nem bántanák>, de igazából akárhogy csűrjük-csavarjuk, a lényeg mindenképpen az marad, hogy takarodj a halál faszára, te fogyatékos.
- megyek, ha akarok, ne te mond meg, mikor menjek hova, hogyan, kivel, miért..
-szóval az teljesen normális, hogy lac megtette ugyanezt? Írjam nagybetűvel? Mekkorával, hányszor, hogyan hogy megértsd ? Az számára vicces volt...
-<inframe src=élet"; hidegen hagy minden egyes próbálkozás, amit ellenem próbáltok tenni, mert lássuk be, így van, írhatok én bármilyen szépen, kedvesen, akkor seggnyaló buzi vagyok, ha meg kicsit másképp írok, akkor retardált fasz, igaz segítőkész</inframe> szóval nem érdekel, én megint csak röhögök, nem nem lackettó rokonán, hanem hogy megint elég volt egy hozzászólás tőlem, és megint él a sub..