Quote (-joey- @ Nov 6 2009 02:57pm)
Ajjaj... Félreértesz, itt szó nincs irigységről.
Szemmel láthatólag neked bassza a csőröd az oldalam, mert akármikor írok, neked egyből az a reakciód, hogy "menj vissza a rakafosra" stb. Olyan egyszerű és kiszámítható minden reakciód, hogy az már valami hihetetlen.

A kritika, amit írtam mérvadó. Mutass valami újdonságot a guidedben, amit eddig nem írtak le már százszor az évek során. Valami egyedi dolgot, amit csak te használsz. Én nem találtam.
Ami meg a helyesírásodat illeti, menj a tükörhöz, és köpd szembe magad, ha ennyit ér neked a magyar nyelv... Érdekes az én időmben még tudtak helyesen írni, úgy látszik ma már nem divat, és még büszke is vagy rá.
Az ironizálást megértettem, de mint mondottam az egy másik guideban volt, tehát még mindig nem értem miről is van szó.
Jobban is bírhatnád a kritikát.

ha valakinek ajanlani kene a ket guide kozul egyet hat en inkabb sondoret ajanlanam, mert az jobb, es az is jobb lenne ha ezt a tovabbi elemzes elott elfogadnad es ennek tudataban folytatnad a kritikat
hosszabban kifejtve a dolgot:
a guidek nagy resze televan szemettel, felesleges vagy helytelen infokkal, ami inkabb tobb 'kart okoz' mint segit (fohra nem kell fcr stb) az hogy a guidejeban nincs semmi egyedi amit mar nem irtak le korabban kb annyira lenyegtelen mintha annyit irtal volna hogy nem emelte ki pirossal a cimet
ha valaki rendesen osszeszedi a dolgokat es tenyleg leirja mi kell a jo pvp barbhoz es csak azt, abba garantaltan nem sok uj dolog lesz, de ha mar a rakanishus guide is szobakerult, az ottani minden 5. mondatan nem csak egy tapasztaltabb, de egy atlagos pvps sirva rohogne
szerintem mindannyian orulnek ha mas konkret hibat is fel tudnal hozni, mint helyesirasit, mert az hogy az en guidemben nincs helyesirasi hiba, a tiedben meg igen, ezert szar vagy, maga a guide hasznalhatosaganal eleg keveset nyom a latban