Quote (BierMachine @ Mon, 20 Oct 2008, 17:03)
Imo attól h valami perm az nem feltétlenül legit... Részemről ez egyszerűen elvi kérdés. Én is tudnék dupolni, de még csak MH-t sem használok. Elvből. Másrészről sztem egy halvány közöm van hozzá, mivel ha runet veszek azért h gémben tradeljek, és miután eladtam én leszek az "unperm as perm seller". Nem pedig ő. Lehet h részedről a dupe meg a többi szar nem jelent problémát, részemről viszont igen, mert sokszor szívtam e miatt. Ezért az ilyen traderek az én szememben retardok...
Másrészről ha esetleg item shopper, akkor még nagyobb retard ^^
Látom, nem érted. Itt nem az a lényeg, hogy elvi kérdés-e vagy sem, meg hogy honnan szerzi. Én is utálom a dupereket, a shoppereket, szerintem is tönkre teszik a játékot. Az sem érdekes, hogy te használsz-e akármi haxot... Senkit nem érdekel hogy játszod a játékot.
Itt arról van szó, hogy a srác cube'd hr-t árul, mire te beszólsz neki, hogy "jaaaj ez hogy éri meg neked, 2 rúnából lesz 1", meg "ez ettől még nem lesz legit". Pedig 1. tuti megéri neki különben nem csinálná, 2. legit lesz, mert ha cube-olsz 2 hr-t eggyé, az új kódot meg minden lófaszt kap, ezért legit, perm hr lesz.
AKÁRMI hr-t veszel bneten, jsp-n, akárhol, elenyésző esély van arra, hogy az selfound. Hány hr-t találtál már életedben? És mennyit használtál fel? Mert nálam kb 0/500 az arány... Ez a srác legalább cubolja mielőtt eladná. Én örülnék ennek, többség nem veszi erre a fáradságot, és unpermként adja el.