Quote (-joey- @ Oct 12 2020 12:08pm)
Igen.
Hacsak nem kerül nyilvánosságra valami nagyon durva leleplező anyag a fideszről (öszödi beszéd 2), akkor itt nagy változások nem lesznek.
Utcára nem fognak menni az emberek (sajnos, a fiatalok többsége egy netadó ellen ki tud menni tüntetni, de másért már nem).
A fidesz a jelenlegi szavazóbázisával már meg tudja nyerni a 2022-es választásokat.
Igazából ezeknek a karaktergyilkosságoknak, lejárató-propagandának nincs is akkora eredménye, mint amennyi pénzt és energiát beleölnek, mert baloldali szavazókat ezzel nem tudnak átállítani. Szóval ezzel csak a saját szavazóiknak lökik nap-mint nap a moslékot, hogy legyen min gyűlölködni.
A másik oldalon az a baj, hogy nem igazán tudnak hiteles arcokat kiállítani, Fegyőr már rég leszerepelt, a karácsonyi FB videója után félre kellett volna állnia, Jakab Péter túlságosan harsány, Gyurcsányt zsigerből gyűlöli a legtöbb ember, a többiekről pedig még ennyit sem lehet elmondani.
Szóval, baromira nem hiteles perpillanat az összefogás, amivel az a baj, hogy bár szavazókat ők sem fognak veszteni, de azokat sem fogják tudni szavazásra buzdítani, akik eddig távol maradtak a politikától. És pont ezekre az emberekre lenne szükség a kormányváltáshoz.
Bold-on röhögtem, csak azt látják, hogy valami működött, tapsoljunkk bele x százmilliót, méne, működött, nem?
Nagyon szeretnék látni egy kimutatást, hogy mennyi pénzt költött el a kormányunk FB-os hirdetésekre pl.
Követezzetek meg biztos én vagyok a hülye, hogy nem értem, de miért ér romagádzsi szavazata ugyanannyit, mint egy rendes dolgozó polgáré?
Üzleti életben miért működik, hogy a részesedés alapján lehet szavazni? Miért nem a befizetett adóforintok alapján döntik el, hogy mekkora súlya van a szavazatodnak. ( vagy tanulmány, bármi alapján, csak ne 1:1 ratio legyen )
Persze értem, csak egyszerűen bosszantó.
Még mindig remélem, hogy beteljesedik az álmom és kisgömbőcöt ( Viktorunk ) elviszi a magas koleszterinszint.
This post was edited by ecnebketto on Oct 12 2020 04:42am