Quote (S4nyy @ Jan 9 2017 08:21pm)
szép munka széna!
nekem ma megvolt a deadlift 150el elég simán, 2 hét múlva ránézek a 160ra.

az szép, gz :3
én ma meg visszamentem edzésre, bár majdnem megdöglöttem a végére
csak h emberek közt legyek
Quote (SummertimeClothes @ Jan 9 2017 10:06pm)
holnap lesz
/e de amugy valoszinuleg nem
pozitiv gondolatokkal toltsuk meg a fejunket akos es akkor minden sokkal jobb lesz
akard a jót
az a baj, h a szarra gondolunk akkor azt is vonzzuk mert ránk van írva, h szar
és ha már bevonzottuk akkor utána rajtunk dől el, hogy hogy állunk hozzá és ha szarra szarul reagálunk az meg csak mégtöbb szart hoz be
ebben a honapban töltöm a 30at és ne juss odaig a szargyülemlesztéssel:xd hogy azt gondolod "ok, ebből elég volt ennyi, i should end it all":(
én kb ezen gondolkodtam szilveszterkor, de mondom faszom már geci ez nem lehet ennyi
te meg ráadásul még értelmes is vagy és az arcod is szép
kiszopod vhogy a diplomát, addig meg gyúrsz egy kicsit, amitől szintén jobb lesz a közérzeted
amit mindenki észrevesz rajtad.. csak ne felejtsd el elfogadni a nyújtott kezeket
élj velük, barátkozz még ha boring szar is a téma meg örülj másoknak, érdeklődj és attól is jobb kedved lesz és majd bevonzol olyanokat is akikkel már szeretsz majd lenni mert nem azt látják rajtad h bazdmeg ez meg akar halni :XD
és akkor minden sokkal jobb lesz
én legalábbis most ezen indulok el
kitűzöl egy célt és élvezed az utat mert valójában minden nézőpont kérdése és lehet akár minden fasza is
csak szard le és élj
mondjuk nekem mikor ezeket írták nem segített semmit mert lehet mindenkinek magának kell eljutni addig, hogy él vagy meghal :c
This post was edited by Senee on Jan 9 2017 03:26pm