d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1119111921193119411954765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,751.03
Mar 13 2016 05:43pm
Quote (llllllllllll @ Mar 14 2016 01:35am)
Azt tudom mondani, amit legutobb is
Egy mozgasserulthoz kepest kurva jo futonak szamitok
De lehet nem hozzajuk hasonlitva kellene ertekelnem magamat, nem?
Lehet neha nem kellene lemenni a masik szintjere
Ebben az esetben szerintem pont nem kotott beled, siman le lehet szarni a postjait, nekem is megy, nem kell meg hergelni is, mert te is nagyon jol tudod, hogy az elteti ha valaki foglalkozik vele

nem értem miről beszélsz uby)
en teljesen okés lennék vele, ha csak simán eltakarodna végre, a többi hasonló userrel együtt

inkább az zavar, hogy ha arról van szó, hogy mennyire szar a sub, akkor pont az ilyenek általában az első sorból panaszkodnak, nem bírom az ilyesféle képmutató viselkedést, joey legalább ezt nem csinálja :D

Quote (Karan2_Returned @ Mar 14 2016 01:29am)
Csak azert mert rici fogyatekos miert kene maskent kezelni?

ez engem is érdekelne, hogy miért kell, gondolom a diákjait reggelente is dögölj meggel köszönti :thumbsup:
Member
Gold: 206.00
Mar 13 2016 05:47pm
Quote (TrollBoss @ Mar 14 2016 01:29am)
nem értem miért veszed fel egyáltalán

ők is tudják milyen rici, minek neked bizonyítanod az igazad, saját magadat dugod seggbe vele hogy még foglalkozol vele

aki nem tetszik, átnézel rajta, nálam bejött, próbáld ki te is

De itt van gurke meg bug meg anarkin, aki elkezdi vedeni ezt a nyomorekot, akkor megis hova tegye az ember az igazsagerzetet? De tenyleg

Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Mar 14 2016 01:32am)
http://1.1m.yt/46IvaKf.png
tovább dúl köztünk a cicaharc
elmúlt ~5 évben összesen volt 2 postom volt ehhez a gyerekhez kb
abból 1 tegnap

Sajnaltasd csak magad tovabb, ragyafej, mindenki megvet teged, nem erzed?
Szanalmas vagy teljesen, amikor ugy ereztem 5+ eve, hogy neked nincs lejjebb, akkor mindig alulmulod magadat

Quote (llllllllllll @ Mar 14 2016 01:35am)
Azt tudom mondani, amit legutobb is
Egy mozgasserulthoz kepest kurva jo futonak szamitok
De lehet nem hozzajuk hasonlitva kellene ertekelnem magamat, nem?
Lehet neha nem kellene lemenni a masik szintjere
Ebben az esetben szerintem pont nem kotott beled, siman le lehet szarni a postjait, nekem is megy, nem kell meg hergelni is, mert te is nagyon jol tudod, hogy az elteti ha valaki foglalkozik vele

Meg mindig nem erted
Nem azert szoltam be neki, mert AKKOR mondott valamit
Hanem azert, ahogy megnyilvanult fuxyvel, mindentol fuggetlenul

De ez az, amit kurvara nem lattal

Szerintem rici viselkedese minden joerzesu embert felhaborit, csak sztem sokan nem lattatok
Persze vagyom, hogy jo poen joeval meg janoval balhezni, ezt is latom am
Member
Gold: 0.16
Mar 13 2016 05:55pm
Quote (Jancsipapa @ Mar 13 2016 11:02pm)
Ha nem is en, de az egyik legkozelebbi hozzatartozom atelte, fogtam a kezet es a hajat a hanyasa alatt egyszerre
Szoval lehet, hogy nem en eltem at szemelyesen, de aterzem es ezert kurja fel az agyam az ilyen jellegu 'poen'

Te amugy tudod, hogy miert vagyok kiakadva ricire, vagy csak okoskodsz?

No offense

+ja es en azt kivantam, hogy barcsak en lennek rakos helyette!

jol tudom miért vagy kiakadva ricire, nagyjabol enis ugyanazért.
ha már itt tartunk nekem is azt kívánta hogy újuljon ki a rákom
+akkor tudod mekkora kín lehet átélni egy ilyet, ezért nem kéne senkinek se kívánni, de mar tulbeszeljuk szal hagyjuk is

a barátod meggyógyult?

Quote (Jancsipapa @ Mar 13 2016 11:47pm)
De itt van gurke meg bug meg anarkin, aki elkezdi vedeni ezt a nyomorekot, akkor megis hova tegye az ember az igazsagerzetet? De tenyleg

vééédi a faszom

This post was edited by AngryBug on Mar 13 2016 05:56pm
Member
Mar 13 2016 05:56pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Mar 14 2016 01:43am)
nem értem miről beszélsz uby)
en teljesen okés lennék vele, ha csak simán eltakarodna végre, a többi hasonló userrel együtt

inkább az zavar, hogy ha arról van szó, hogy mennyire szar a sub, akkor pont az ilyenek általában az első sorból panaszkodnak, nem bírom az ilyesféle képmutató viselkedést, joey legalább ezt nem csinálja :D

ez engem is érdekelne, hogy miért kell, gondolom a diákjait reggelente is dögölj meggel köszönti :thumbsup:

Gyere el egy oramra egyszer, ha azutan is ugy gondolod, hogy szar tanar vagyok, am legyen (oktobertol pesten tanitok)
Nem a kozszferaban dolgozom, tehat barmelyik diakom barmikor otthagyhat, megse tortent ez meg miattam 200-250 embernel sem

Erdekes modon, faszfej, sose basztattalak azert, mert te szar szakember lennel (valszeg nem vagy az, mert akkor nem lennel kulfoldon)
Peldaul azert sem, mert nem tudom megitelni, nincs ralatasom

Ezzel szemben te sajnalod a diakjaimat, akiket en tanitok, mert en csak szar tanar lehetek a 0 szakmai ralatasod mellett, a szemelyes ellentetunkbol adodoan

Na tobbek kozott ez is a kulonbseg kettonk kozott
Member
Mar 13 2016 06:06pm
Quote (AngryBug @ Mar 14 2016 01:55am)
+akkor tudod mekkora kín lehet átélni egy ilyet, ezért nem kéne senkinek se kívánni, de mar tulbeszeljuk szal hagyjuk is

a barátod meggyógyult?

vééédi a faszom

valaki azért elmagyarázhatná már csak így utólag is, hogy az öljem meg magam és halj meg rákban közötti különbséget, ha nekem volt öngyilkos ismerősöm/barátom/rokonom, akkor most már én is jogosan bőghetek hogy all die please, mert átéltem hasonlót? semmi flame, csak érdekelne, mert ha én rákos lennék se postolnám ide, mert jönnének a janohoz hasnoló értelmes emberek, hogy dögöljek meg etc, de mint tudjuk nekem nem is kell rák hozzá :thumbsup:
Member
Mar 13 2016 06:07pm
Quote (AngryBug @ Mar 14 2016 01:55am)

a barátod meggyógyult?

vééédi a faszom

Tudod, hogy nincs ilyen, hogy 'meggyogyult'

Egy velejeig romlott ember szerinted elje boldogan a vilagat?
Hitlert megolned, ha tehetned?
Es Sztalint?

Tok jo az a Buddha stilus, amit kepviselsz, de ez nem fenntarthato a vegletekig...
Member
Mar 13 2016 06:08pm
Quote (SummertimeClothes @ Mar 14 2016 01:37am)
http://i.imgur.com/CaG0KPC.webm
me irl

http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=73191564&f=129&p=501093016
megláttam redditen
egyből te jutottál eszembe
Member
Gold: 0.16
Mar 13 2016 06:12pm
Quote (Jancsipapa @ Mar 14 2016 12:07am)
Tudod, hogy nincs ilyen, hogy 'meggyogyult'

Egy velejeig romlott ember szerinted elje boldogan a vilagat?
Hitlert megolned, ha tehetned?
Es Sztalint?

Tok jo az a Buddha stilus, amit kepviselsz, de ez nem fenntarthato a vegletekig...

3 (súlyosabbnál 5) év után már gyógyultnak nyilvánítják az embert, addig tünetmentes

miért olyan nehéz egyszeruen ignorálni, ne baszd mar fel magad feleslegesen

This post was edited by AngryBug on Mar 13 2016 06:12pm
Member
Mar 13 2016 06:15pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Mar 14 2016 02:06am)
valaki azért elmagyarázhatná már csak így utólag is, hogy az öljem meg magam és halj meg rákban közötti különbséget, ha nekem volt öngyilkos ismerősöm/barátom/rokonom, akkor most már én is jogosan bőghetek hogy all die please, mert átéltem hasonlót? semmi flame, csak érdekelne, mert ha én rákos lennék se postolnám ide, mert jönnének a janohoz hasnoló értelmes emberek, hogy dögöljek meg etc, de mint tudjuk nekem nem is kell rák hozzá :thumbsup:

Ok-okozat, ragyafej

Tanarkent nekem kinosan ugyelnem kene arra, hogy ne iteljek el senkit, 1-2 rossz dontese, megszolalasa alapjan. Ez nekem megsem kell, mert ez nekem elbol jon
Mit gondolsz, teged miert gyulollek es miert gyulol teged oly' sok ember? Igen, pont azert, mert nem csak most es nem egyszer tanusitottad azt, hogy egy igazi utolso fereg vagy...
Member
Mar 13 2016 06:16pm
Quote (AngryBug @ Mar 14 2016 02:12am)
3 (súlyosabbnál 5) év után már gyógyultnak nyilvánítják az embert, addig tünetmentes

miért olyan nehéz egyszeruen ignorálni, ne baszd mar fel magad feleslegesen

bassza fel magát, ha már valaki ennyire hülye \_(ツ)_/
megjön rezs is lassan, aztán szinkronban vergődhetnek, annak úgy is hiján vagyunk mostanában :S tfwmfw öregszik a sub
Go Back To Magyar Topic List
Prev1119111921193119411954765Next
Add Reply New Topic New Poll