d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kikre Fogsz Szavazni 2014 Aprilisaban? > Szavazz Vagy Meghalsz
Prev1118119120121122237Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 33,265.80
Feb 4 2014 06:13am
Quote (bbaallaaggee @ 4 Feb 2014 12:25)
Elkezdtem begépelni valami szokásosan fellengzős faszságot, de felhagytam vele. Ha bele akarnék menni, akkor rendszeresen írogatnék a politika topikba is. Nem teszem. Véleményem nyilván van és nem hasraütésre alakult ki. Ahányszor elkezdem ekézni a baloldalt, azonnal fideszseggnyalónak tűnök, amikor a fideszt ekézem, azon meg átsiklik valahogy mindenki. Az egész kibaszott országból kiábrándulok lassan, ha tetszik, ha nem, megint a fidesz fogja megnyerni a választásokat, és kurva szar lesz. Ha a szocik nyernének, még szarabb lenne, de ennyi nem elég érv amellett, hogy a fideszre kell szavazni. El fogok menni szavazni, szerint a jobbikra, de lehet érvénytelnként adom le. Ez az egész meg nem ér annyit, hogy felbasszam magam rajta. Amin nem lehet változtatni, azon nem szeretek idegeskedni.

Velemenye mindenkinek van, de ez most nem igazan szamit. A mogotte huzodo ervekre, tartalomra lennek kivancsi, mert velemenyekkel nem tudok vitatkozni.

Ha elhinted, hogy Gyurcsan milliardja nem teljesen torvenyes uton - modon szuletett, akkor erdekes lenne es mindenki tanulhatna belole ha megosztanad velunk, miert is van ez igy.
Amennyire en tudom, Gyurcsany egyszeruen elt a kapcsolati tokejevel es kihasznalta a rendszervaltas utani privatizacios hullamot. Soha nem lepte kozben at a legalitas - illegalitas hatarat.

A Fideszesek kozelebb tancolnak a hatarhoz, mint anno Gyurcsany tette.
Gyakran ugy nyernek milliardos palyazatokat, tamogatasokat, hogy nem ok a legalkalmasabb palyazok, vagy ugy osztjak ujra a vagyont es uzleti erdekeket, hogy az tulmeny mindenfele szabalyon. (lasd trafikok)

De persze ha nincs kedved szamokkal es ervekkel vitatkozni akkor dobalhatunk szart is egymashoz, csak attol nem leszunk semmivel elorebb.
Member
Gold: 27,459.81
Feb 4 2014 06:26am
Quote (josheide @ 4 Feb 2014 14:13)
Velemenye mindenkinek van, de ez most nem igazan szamit. A mogotte huzodo ervekre, tartalomra lennek kivancsi, mert velemenyekkel nem tudok vitatkozni.

Ha elhinted, hogy Gyurcsan milliardja nem teljesen torvenyes uton - modon szuletett, akkor erdekes lenne es mindenki tanulhatna belole ha megosztanad velunk, miert is van ez igy.
Amennyire en tudom, Gyurcsany egyszeruen elt a kapcsolati tokejevel es kihasznalta a rendszervaltas utani privatizacios hullamot. Soha nem lepte kozben at a legalitas - illegalitas hatarat.

A Fideszesek kozelebb tancolnak a hatarhoz, mint anno Gyurcsany tette.
Gyakran ugy nyernek milliardos palyazatokat, tamogatasokat, hogy nem ok a legalkalmasabb palyazok, vagy ugy osztjak ujra a vagyont es uzleti erdekeket, hogy az tulmeny mindenfele szabalyon. (lasd trafikok)

De persze ha nincs kedved szamokkal es ervekkel vitatkozni akkor dobalhatunk szart is egymashoz, csak attol nem leszunk semmivel elorebb.

hat errol eleg sokat lehetne beszelni.
tavaly 100 milla felett sikerult emiatt kollegammal elverni a penzt
Member
Gold: 3,000.69
Feb 4 2014 06:28am
Quote (bbaallaaggee @ 4 Feb 2014 12:13)
Nevettem.

most őszintén, mikor most is ennyire támadják gyurcsányt, szerinted hogy a picsába ne ültették még volna le a fidesz kormány alatt, ha valamit rá lehetne bizonyítani? miközben napról napra buknak meg a kirakatperek amiket kormányrakerülés után kezdtek el gyártani.
Member
Gold: 3,000.69
Feb 4 2014 06:29am
Quote (bbaallaaggee @ 4 Feb 2014 12:25)
Elkezdtem begépelni valami szokásosan fellengzős faszságot, de felhagytam vele. Ha bele akarnék menni, akkor rendszeresen írogatnék a politika topikba is. Nem teszem. Véleményem nyilván van és nem hasraütésre alakult ki. Ahányszor elkezdem ekézni a baloldalt, azonnal fideszseggnyalónak tűnök, amikor a fideszt ekézem, azon meg átsiklik valahogy mindenki. Az egész kibaszott országból kiábrándulok lassan, ha tetszik, ha nem, megint a fidesz fogja megnyerni a választásokat, és kurva szar lesz. Ha a szocik nyernének, még szarabb lenne, de ennyi nem elég érv amellett, hogy a fideszre kell szavazni. El fogok menni szavazni, szerint a jobbikra, de lehet érvénytelnként adom le. Ez az egész meg nem ér annyit, hogy felbasszam magam rajta. Amin nem lehet változtatni, azon nem szeretek idegeskedni.

én amúgy egyáltalán nem tartalak fideszesnek, csak olyan szinten utálod zsigerből a baloldalt (részben jogosan), hogy nem tudsz mérlegelni

a végében meg sajnos igazad van, gyakran én is erre jutok

This post was edited by My_Acc_Is_Bazur on Feb 4 2014 06:30am
Member
Gold: 355.92
Feb 4 2014 06:43am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Feb 4 2014 02:28pm)
most őszintén, mikor most is ennyire támadják gyurcsányt, szerinted hogy a picsába ne ültették még volna le a fidesz kormány alatt, ha valamit rá lehetne bizonyítani? miközben napról napra buknak meg a kirakatperek amiket kormányrakerülés után kezdtek el gyártani.

apám ismerőse valami szállodában volt recepciós, azt mesélte, hogy Orbán meg Gyurcsány együtt jártak vadászni még az mszp-s időkben
miért kerülne börtönbe akárki is
Member
Feb 4 2014 10:09am
Member
Gold: 5,302.77
Feb 4 2014 10:18am
Quote (josheide @ Feb 4 2014 05:09pm)

És ennek ellenére a Fidesz fog nyerni, mert úgyis rájuk szavaz a sok balfasz, akit meg lehet etetni a rezsicsökkentéssel. Csak abban reménykedek, hogy lesz egy erős ellenzék.
Member
Gold: 4.20
Member
Feb 4 2014 10:21am
Quote (-joey- @ 4 Feb 2014 17:18)
És ennek ellenére a Fidesz fog nyerni, mert úgyis rájuk szavaz a sok balfasz, akit meg lehet etetni a rezsicsökkentéssel. Csak abban reménykedek, hogy lesz egy erős ellenzék.

En arra lennek kivancsi ha a Fidesz kapna a legtobb szavazatot de koaliciora kene lepniuk a Jobbikkal.

Rohadt nagyot rohognek a jobbik votereken.
Member
Gold: 355.92
Feb 4 2014 10:21am
Quote (josheide @ Feb 4 2014 06:09pm)

jó hát ez ilyen tipikus libsi mocskolódás, most úgy tűnik, hogy csúcson van az államadósság, de az elmúlt8év bolsi korszakában gyurcsány meg a libás 3000000 milliárd euro hitelt vettek fel az imf-től, azt ezt Orbán Viktor, a valaha élt legnagyobb magyar ezt a ballépést azonnal kiküszöbölte, és visszafizette a hitelt az elnyomóinknak, ekkora hátrányból viszont nem egyszerű indulni

HAJRÁ FIDESZ!!!!
Go Back To Magyar Topic List
Prev1118119120121122237Next
Add Reply New Topic New Poll