Quote (bbaallaaggee @ 4 Feb 2014 12:25)
Elkezdtem begépelni valami szokásosan fellengzős faszságot, de felhagytam vele. Ha bele akarnék menni, akkor rendszeresen írogatnék a politika topikba is. Nem teszem. Véleményem nyilván van és nem hasraütésre alakult ki. Ahányszor elkezdem ekézni a baloldalt, azonnal fideszseggnyalónak tűnök, amikor a fideszt ekézem, azon meg átsiklik valahogy mindenki. Az egész kibaszott országból kiábrándulok lassan, ha tetszik, ha nem, megint a fidesz fogja megnyerni a választásokat, és kurva szar lesz. Ha a szocik nyernének, még szarabb lenne, de ennyi nem elég érv amellett, hogy a fideszre kell szavazni. El fogok menni szavazni, szerint a jobbikra, de lehet érvénytelnként adom le. Ez az egész meg nem ér annyit, hogy felbasszam magam rajta. Amin nem lehet változtatni, azon nem szeretek idegeskedni.
Velemenye mindenkinek van, de ez most nem igazan szamit. A mogotte huzodo ervekre, tartalomra lennek kivancsi, mert velemenyekkel nem tudok vitatkozni.
Ha elhinted, hogy Gyurcsan milliardja nem teljesen torvenyes uton - modon szuletett, akkor erdekes lenne es mindenki tanulhatna belole ha megosztanad velunk, miert is van ez igy.
Amennyire en tudom, Gyurcsany egyszeruen elt a kapcsolati tokejevel es kihasznalta a rendszervaltas utani privatizacios hullamot. Soha nem lepte kozben at a legalitas - illegalitas hatarat.
A Fideszesek kozelebb tancolnak a hatarhoz, mint anno Gyurcsany tette.
Gyakran ugy nyernek milliardos palyazatokat, tamogatasokat, hogy nem ok a legalkalmasabb palyazok, vagy ugy osztjak ujra a vagyont es uzleti erdekeket, hogy az tulmeny mindenfele szabalyon. (lasd trafikok)
De persze ha nincs kedved szamokkal es ervekkel vitatkozni akkor dobalhatunk szart is egymashoz, csak attol nem leszunk semmivel elorebb.