Quote (Smat @ May 31 2011 09:27pm)
Úristen. Most imo életed egyik legnagyobb faszságát mondtad el. Zerk boots? Miért is lenne szar?
Pd? Ja igen, elmagyaráztad h useless. Mobafiren mégis az AD buildek 90%ában van Pd. Akkor ők is useless noobok?
Épp ezért kérdeztem meg Gunbladet, de még mindig baszol elmagyarázni h szerinted miért useless item, mikor ugyan az van rajta mint BT-en(+passzív), kivétel h nem stackeli.
egy olyan csapat ellen ahol 6 disable van, igenis faszsag a zerk boots, MFen meg alapbol se az igazi, mert nincs nagy szuksege az asre(kap Wbol)
nehogy azt hidd h az osszes mobafires guide olyan kurwajo. pdt pedig nemsok karin erdemes csinalni, ezt nem fogom ezredszer is leirni h miert.
azert mert mijafasznak gunblade. de most komolyan. a spellvamp nem jo semmire. az ap lofaszt nem szamit, az Ed igyse ugyse sebez lofaszt se, az ultid meg azzal vagy anelkul se az igazi, az a 300 sebzes az meglenne a BT stackjabol is. raadasul gunblade dragabb is, bar oszinten szolva nem emlekszek mennyibe kerul, nem szoktam gunblades karikkal jatszani