d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > MLD > Avagy: Lesz-e Elég Player Fun MLD TvT-re
Prev1118119120121122341Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 8.00
Apr 15 2009 01:16pm
Ha valaki lát
3 pc 70-100 life 2 sox circet vagy
3 pc 70-100 life amut az plz szóljon
Member
Gold: 0.00
Warn: 40%
Apr 15 2009 01:21pm
Quote (kopek66 @ Wed, 15 Apr 2009, 20:09)
poti levan irva hogy tiltott, facet miért lenne baj ha van
desync sincs tiltva
pois reduceal nem tudom mi a baj
az meg ha visszaváltozol ember alakba azert vesztés mert külön pl melee kari nem fog megölni, farkas alakban nem tudsz meghalni ha visszaváltozol -> 1 lifeod marad -> megint farkas leszel megütnek megint visszaváltozol és ez egy mehet az örökkévalóságig

ez sincs leírva első oldalon.Találjatok még ki valamit ami banned hogy elmenjen az ember kedve teljesen.Már ami megmaradt.

Kurva sokat jelent biztos a dru-farkas átváltozás mindenkinek mert 100ból ha egyszer menekültem meg miatta.(egyedül charge meg néha foh amit túlélek)
Ennyiből az es sosot alapból tiltani lehetne mert neki is 1 life azt akkor elmegy regenelni.

Emberek,miért nem lehet simán csak játszani,hisz annak indult és nem nagy ligának.Engem nem sűrűn láttatok cryolni a másik dolgaiért,részemről még a mana is ok kivéve ha nem es soso.Desync sem érdekel,van és kész.MB egy geciség de még azért sem szoltam soha.A kútból állandóan isznak és még azért sem sírtam.

sőt xrd másik rabiese is átváltozik folyton és engem az sem érdekel.Minössze egy jót játszanék de ez sosem jön össze ha mindennap kitalál valaki valami marhaságot.
Mindjárt ki lehetne találni még hárommiillióegynehányzázezer hülyeséget de szerintem semmi értelme nem lenne.Játszunk és kész.

..és akkor kijelentem hogy ne csak ti diktáljatok szabályokat: amikor kiirja hogy x owned by y akkor van vége és ha ez valakinek nem tetszik akkor nem játszom vele és kész.
Member
Apr 15 2009 01:23pm
Quote (hun_jozef @ Wed, 15 Apr 2009, 20:02)
most már állítólag ha rabies visszaváltozik dru alakba akkor nyert az ellenfél.
a pois reduce nem volt első oldalon és abból is bajok vannak.
desync sincs első oldalon
aim,potizás, rbf die stb...

ha belegondolsz, akkor ez olyan, mintha lenne absorbod, csak a negyede sebez
Member
Gold: 133.70
Warn: 100%
Apr 15 2009 01:24pm
Quote (kopek66 @ Wed, Apr 15 2009, 08:09pm)
poti levan irva hogy tiltott, facet miért lenne baj ha van
desync sincs tiltva
pois reduceal nem tudom mi a baj
az meg ha visszaváltozol ember alakba azert vesztés mert külön pl melee kari nem fog megölni, farkas alakban nem tudsz meghalni ha visszaváltozol -> 1 lifeod marad -> megint farkas leszel megütnek megint visszaváltozol és ez egy mehet az örökkévalóságig

USD MEG KETSZER EGYMAS UTAN TE ALAT :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Member
Quote (Janou @ Wed, 15 Apr 2009, 20:23)
ha belegondolsz, akkor ez olyan, mintha lenne absorbod, csak a negyede sebez

mint es sosonak ?
Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Wed, 15 Apr 2009, 20:24)
USD MEG KETSZER EGYMAS UTAN TE ALAT :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:D

This post was edited by hun_jozef on Apr 15 2009 01:24pm
Member
Gold: 26.29
Quote (hun_jozef @ Wed, 15 Apr 2009, 19:21)
ez sincs leírva első oldalon.Találjatok még ki valamit ami banned hogy elmenjen az ember kedve teljesen.Már ami megmaradt.

Kurva sokat jelent biztos a dru-farkas átváltozás mindenkinek mert 100ból ha egyszer menekültem meg miatta.(egyedül charge meg néha foh amit túlélek)
Ennyiből az es sosot alapból tiltani lehetne mert neki is 1 life azt akkor elmegy regenelni.

Emberek,miért nem lehet simán csak játszani,hisz annak indult és nem nagy ligának.Engem nem sűrűn láttatok cryolni a másik dolgaiért,részemről még a mana is ok kivéve ha nem es soso.Desync sem érdekel,van és kész.MB egy geciség de még azért sem szoltam soha.A kútból állandóan isznak és még azért sem sírtam.

sőt xrd másik rabiese is átváltozik folyton és engem az sem érdekel.Minössze egy jót játszanék de ez sosem jön össze ha mindennap kitalál valaki valami marhaságot.
Mindjárt ki lehetne találni még hárommiillióegynehányzázezer hülyeséget de szerintem semmi értelme nem lenne.Játszunk és kész.

..és akkor kijelentem hogy ne csak ti diktáljatok szabályokat: amikor kiirja hogy x owned by y akkor van vége és ha ez valakinek nem tetszik akkor nem játszom vele és kész.

sok a sirás, sértődés :D:D:D

0011/001

aki játszani akar

Retired Moderator
Gold: 10,494.00
Trader: Trusted
Quote (hun_jozef @ Wed, 15 Apr 2009, 21:21)

Az elejével egyetértek valamennyire, de kútból senki se iszik.

A bolded rész viszont nem tetszik, mert ha valaki potit iszik és úgy ver meg, vagy bármilyen segitseggel, akkor hiaba irja ezt, nem ö nyert.

Quote (Baresz @ Wed, 15 Apr 2009, 21:24)
sok a sirás, sértődés :D:D:D

0011/001

aki játszani akar

Nem köszi, én most már végleg kiszállok, nekem is elment a kedvem az egésztől

This post was edited by Klontar on Apr 15 2009 01:25pm
Member
Apr 15 2009 01:26pm
Quote (hun_jozef @ Wed, 15 Apr 2009, 20:21)

ahhahah ne viccelj már
kezdesz egy olyan karaktert, ami tvtben is nehezen állja meg a helyét, hát még 1v1ben és akkor lesz sikerélményed
es soso meg nem megy 1 lifera, amennyi liferegen meg van egy mld sorcon, az meg nem túl acélos
Member
krisz paládnak hány off aurája van amit használsz néhanapján ?
Member
Gold: 26.29
én nem iszok... csak sört

kutba két gém kozben biztos belenyal valaki, hogy ne kelljen bemenni faluba healért

0011/001
Go Back To Magyar Topic List
Prev1118119120121122341Next
Add Reply New Topic New Poll