Quote (kopek66 @ Wed, 15 Apr 2009, 20:09)
poti levan irva hogy tiltott, facet miért lenne baj ha van
desync sincs tiltva
pois reduceal nem tudom mi a baj
az meg ha visszaváltozol ember alakba azert vesztés mert külön pl melee kari nem fog megölni, farkas alakban nem tudsz meghalni ha visszaváltozol -> 1 lifeod marad -> megint farkas leszel megütnek megint visszaváltozol és ez egy mehet az örökkévalóságig
ez sincs leírva első oldalon.Találjatok még ki valamit ami banned hogy elmenjen az ember kedve teljesen.Már ami megmaradt.
Kurva sokat jelent biztos a dru-farkas átváltozás mindenkinek mert 100ból ha egyszer menekültem meg miatta.(egyedül charge meg néha foh amit túlélek)
Ennyiből az es sosot alapból tiltani lehetne mert neki is 1 life azt akkor elmegy regenelni.
Emberek,miért nem lehet simán csak játszani,hisz annak indult és nem nagy ligának.Engem nem sűrűn láttatok cryolni a másik dolgaiért,részemről még a mana is ok kivéve ha nem es soso.Desync sem érdekel,van és kész.MB egy geciség de még azért sem szoltam soha.A kútból állandóan isznak és még azért sem sírtam.
sőt xrd másik rabiese is átváltozik folyton és engem az sem érdekel.Minössze egy jót játszanék de ez sosem jön össze ha mindennap kitalál valaki valami marhaságot.
Mindjárt ki lehetne találni még hárommiillióegynehányzázezer hülyeséget de szerintem semmi értelme nem lenne.Játszunk és kész.
..és akkor kijelentem hogy ne csak ti diktáljatok szabályokat: amikor kiirja hogy x owned by y akkor van vége és ha ez valakinek nem tetszik akkor nem játszom vele és kész.