Quote (CyberPunk666 @ 4 Jan 2012 12:48)
ő druida,
tankként lehet jól zúzni csoportosan szerintem.
Bár nekem a druida nagyon nem jött be.
balance lettem, nme tudom miért, nem akartam tank lenni mert dio-ba is shapeshifting dru voltam

Quote (Cpt_Ghost @ 4 Jan 2012 12:49)
balanceszal is lehet, sőt restoval is...
de most folyamatosan meghalok, de elvileg 20után jó lesz, még 3 szint kell

Quote (Senee @ 4 Jan 2012 22:22)
kuszi-blade's edge?!
hát balance druval szerintem nem érdemes kezdeni lévén, hogy caster és menekülgetni kell lődözés közbe fuj
térj át feral combatra és menj cicaformban 2343423szor élvezetesebb szerintem melee karival kezdeni.. a caster meg majd jöhet akkor, ha már jól mennek a keybindek meg nem backpedalozás megy meg jol mozogsz meg ilyesmi
arról nem is beszélve, hogy prowlingozhatsz és akkor tudsz úgy menni a szörnyek között, hogy nem húzod be őket (mondjuk azért úgy is figyelni kell, hogy ne közvetlen az arcuk előtt mászkálj, de sokkal közelebb lehetsz hozzájuk mint ha csak simán mennél)
igen az vagyok Én. Holnap jön meg a wow meg a wow burning crusade addig 20ig eltolom a druidát, meg egy másik hordás kasztot is kipróbálok... Aztán amelyik tetszik azzal leszek.
Quote (Senee @ 4 Jan 2012 23:31)
3 lvl85-ös palám van, egy hordás holy belf, 1-1 human ret és prot pala :Dd
hunterem lvl47 és leginkább a petek miatt szeretem, főleg mióta nem csak 4 vagy mennyi peted lehet összesen, hanem csomó
amúgy kuszinak szerintem épp azért lenne jobb ferallal menni most mert 3 combo pont és meg is hal a mob és nem lenne az, hogy ő hal meg mindig
emlékszem amikor először druidoztam életemben (második karim volt) és én is balancera mentem mennyire nehéz volt és csomószor behaltam
hát pl tegnap láttam egy velem azonos szuntű hawkeyet (játékba nem tudom mi a neve) és 2hitelt én meg vagy 5-6 hitből nyírok ki egy ugyanolyan mobot.
btw: kellenének nemkem, hasznos magyar/angol wow oldalak ahol a questek után tudok nézni meg ilyenek. egyet tudok thottbot.com
This post was edited by kusziyoker on Jan 5 2012 03:04am