d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1118211831184118511865001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 3,747.73
Sep 10 2013 10:03am
Quote (Jancsipapa @ Sep 10 2013 05:00pm[B)
]azzal, hogy megveszed a jegyet, elfogadod az utazási feltételeket, nem? bro, ez a világ nem úgy működik, hogy használsz egy szolgáltatást, aztán miután végeztél, akkor visszakéred a pénzed, 'merezszarvót'
[/B]
mondom ezt úgy, hogy a legtávolabb állok a máv-fanságtól, ha eléugrik a vonatnak egy ember, akkor biztos azon a vonaton utazok, ha egy vonat 7 óra alatt tesz meg egy órás utat, az összes előtte lévő meg nem késik, akkor biztos, hogy a hét órát késővel utazok...

Te nem tudom melyik országban élsz? én bizony vissza kérem a krumpli árát a mekiben ha sós és hideg, kompenzációt kérek a szállodától ha penészes a fal a fürdőben, etc
Ez bullshit, igenis van jogom felháborodni hogyha a légkondi miatt zárt vonaton nem megy a légkondi, a wc bedugult/elromlott/dontknow és az egész vagonban iszonyatos szarszag terjeng
Vagy te ülsz ott tovább rezzenetlen arccal, hogy te bizony elfogadtad a felhasználási feltételeket, szólni nincs jogod? vagy mi?

inb4 jó a bold

és azért nincsenek olan hűdenagy igényeim
késik a vonat, nem szólok, sokan vannak, nem szólok, nincs légkondi a vonaton de amugy légkondis lenne szal nincs nyitott ablak, nem szólok
de ha ez mind egyszerre van ráadásul totál egyértelműen a máv hibájából, akkor azért hadd sírjon már a szám

This post was edited by Vismajor on Sep 10 2013 10:05am
Member
Gold: 279.00
Sep 10 2013 10:05am
Quote (Vismajor @ 10 Sep 2013 18:03)
Te nem tudom melyik országban élsz? én bizony vissza kérem a krumpli árát a mekiben ha sós és hideg, kompenzációt kérek a szállodától ha penészes a fal a fürdőben, etc
Ez bullshit, igenis van jogom felháborodni hogyha a légkondi miatt zárt vonaton nem megy a légkondi, a wc bedugult/elromlott/dontknow és az egész vagonban iszonyatos szarszag terjeng
Vagy te ülsz ott tovább rezzenetlen arccal, hogy te bizony elfogadtad a felhasználási feltételeket, szólni nincs jogod? vagy mi?

mindig röhögtem az ilyeneken. ha egy szolgaltatás/hely akármi nem tetszik, feketelista és máskor nagy ívben elkerülöm.
Member
Sep 10 2013 10:06am
Quote (ecneB @ Sep 10 2013 05:05pm)
mindig röhögtem az ilyeneken. ha egy szolgaltatás/hely akármi nem tetszik, feketelista és máskor nagy ívben elkerülöm.

hát én is busszal járok
Member
Gold: 355.92
Sep 10 2013 10:09am
Az akadályverseny "megbotránkoztatás" állomásán a gólyáknak kellett kitalálniuk egy performanszt, amivel meg tudják botránkoztatni a többieket. Az egyik csapat például azt találta, ki, hogy az egyik srác felsőtestét körbetekerték celluxszal, a srác pedig letolta a nadrágját. A többiek azzal heccelték, hogy "ennyit tudsz, ennyit tudsz", mire a fiú fogta magát, és odaszart. Hogy mi szükség volt mindehhez a celluxra, azt a Corvinus bükkszéki gólyatáborát megjárt forrásunk sem tudta megmondani.

10/10
Member
Gold: 206.00
Sep 10 2013 10:10am
Quote (Vismajor @ Sep 10 2013 06:03pm)

inb4 jó a bold

azért vettél jegyet, hogy eljuss a-ból b-be, nem? eljutottál. vagy szerettél volna egy pár fűszoknyás hawaii kislányt is a vagonba? nem értem télleg...

azt meg tudom, hogy fos a máv, kb minden nap használom, ha van egyetem, régen a pesti útjaink voltak olyanok, hogy 2 órát álltam féllábon :D de hát ez van

inkább szopok a vonaton, mintsem busszal utazzak másfélszer annyit

This post was edited by Jancsipapa on Sep 10 2013 10:11am
Member
Sep 10 2013 10:12am
Quote (Jancsipapa @ Sep 10 2013 05:10pm)
azért vettél jegyet, hogy eljuss a-ból b-be, nem? eljutottál. vagy szerettél volna egy pár fűszoknyás hawaii kislányt is a vagonba? nem értem télleg...

azt meg tudom, hogy fos a máv, kb minden nap használom, ha van egyetem, régen a pesti útjaink voltak olyanok, hogy 2 órát álltam féllábon :D de hát ez van

dede, eljutottam, ezért is nem kardoskodtam meg nyomorékoskodtam tovább, nem jött be hát nem jött be
és editeltem, pont ezért, nem ezek az igényeim, sőt... Nem vagyok azaz ember aki visszakéri az egész szállásköltségét mert hajszálat talál a levesében, vagy ilyesmi, csakha mondjuk vmi durvább cuccot
Member
Gold: 343.00
Sep 10 2013 10:12am
Quote (Saenchai @ Sep 10 2013 04:09pm)
Az akadályverseny "megbotránkoztatás" állomásán a gólyáknak kellett kitalálniuk egy performanszt, amivel meg tudják botránkoztatni a többieket.  Az egyik csapat például azt találta, ki, hogy az egyik srác felsőtestét körbetekerték celluxszal, a srác pedig letolta a nadrágját. A többiek azzal heccelték, hogy "ennyit tudsz, ennyit tudsz", mire a fiú fogta magát, és odaszart. Hogy mi szükség volt mindehhez a celluxra, azt a Corvinus bükkszéki gólyatáborát megjárt forrásunk sem tudta megmondani.

10/10

édesanyád büszke lenne rád
Member
Gold: 3,000.00
Sep 10 2013 10:14am
Quote (Saenchai @ Sep 10 2013 05:09pm)
Az akadályverseny "megbotránkoztatás" állomásán a gólyáknak kellett kitalálniuk egy performanszt, amivel meg tudják botránkoztatni a többieket.  Az egyik csapat például azt találta, ki, hogy az egyik srác felsőtestét körbetekerték celluxszal, a srác pedig letolta a nadrágját. A többiek azzal heccelték, hogy "ennyit tudsz, ennyit tudsz", mire a fiú fogta magát, és odaszart. Hogy mi szükség volt mindehhez a celluxra, azt a Corvinus bükkszéki gólyatáborát megjárt forrásunk sem tudta megmondani.

10/10

lol, erre emlekszem
marmint erre a feladatra
Member
Sep 10 2013 10:14am
Quote (Jancsipapa @ Sep 10 2013 05:10pm)

inkább szopok a vonaton, mintsem busszal utazzak másfélszer annyit

Btw mert te ott debrecen felé vagy ismerős nem? Arra fele kurvára nem tudom se a vonat, se a busz közlekedést
de délnek pl már akármikor busszal mennék, balatonfelé is, pécs, szekszárd etc meg egyértelmű
legtöbb helyre már egy időben vannak, az autópályásoknál(szekszárd, szeged pl) meg jóval gyorsabb is
Member
Gold: 206.00
Sep 10 2013 10:18am
Quote (Vismajor @ Sep 10 2013 06:12pm)
dede, eljutottam, ezért is nem kardoskodtam meg nyomorékoskodtam tovább, nem jött be hát nem jött be
és editeltem, pont ezért, nem ezek az igényeim, sőt... Nem vagyok azaz ember aki visszakéri az egész szállásköltségét mert hajszálat talál a levesében, vagy ilyesmi, csakha mondjuk vmi durvább cuccot

jólvan vis, szeri van, vágod te :D
Quote (Vismajor @ Sep 10 2013 06:14pm)
Btw mert te ott debrecen felé vagy ismerős nem? Arra fele kurvára nem tudom se a vonat, se a busz közlekedést
de délnek pl már akármikor busszal mennék, balatonfelé is, pécs, szekszárd etc meg egyértelmű
legtöbb helyre már egy időben vannak, az autópályásoknál(szekszárd, szeged pl) meg jóval gyorsabb is

Karcag-Debrecen vonal (ha meg bebaszva ülök fel a vonatra, akkor akár Nyíregyig is alszom :DDDDDDDD )

vonat az óránként megy a BP-Záhony vonalon mindkét irányba, ict is beleszámolva még gyakrabban, de az a szopás, hogy pl hétköznap az utolsó vonat DB-ből elmegy fél tízkor, hétvégén meg fél nyolckor talán... Szóval ha meg akarsz inni egy bármit a csoporttársakkal, akkor be kell cigánykodnod valakihez :\ Plusz ha nyolcig van óra, akkor fél kilenckor nem jön sima személy, hanem csak fél 10-kor, szóval +1 óra csövelés az értelmiséggel
Go Back To Magyar Topic List
Prev1118211831184118511865001Next
Closed New Topic New Poll