d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev11171181191201214765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jun 18 2015 09:38am
Quote (Cpt_Ghost @ Jun 18 2015 03:34pm)
nem, de egyszer nem volt meg olyan postod amiben egyebkent kifejtetted volna az allaspontodat konkretan ezzel kapcsolatban, a tobbi alapjan meg az jon le, hogy annyi a velemenyed, hogy ticcsak be mindet.
Mert azt senki sem tagadja, hogy hosszútávon ABUZOLVA (alldayeveryday) ne lenne karos akarmilyen drog ami eszedbe jut, de hogy azzal miert van baj ha havonta osszeulunk mondjuk mateekkal es betepunk, vagy ok tolnak valami mast is hasonlo rendszeresseggel, vagy valami.

mátét nem érdekli, úgyhogy nem is fogom kifejteni
drogozzunk
legalizáljunk mindent, mert király
félreérted, engem egyáltalán nem zavar ha valaki drogozik, azt csinál amit akar. és a havi 1x-2x tolni valamit még tényleg bőven okés (a drogok nagyrészénél ilyen fogyasztás mellett akkora lenne valami nagyobb bajod, ha 300 évig élnél), de amikor jönnek az lsd nem káros, meg a kokain kevésbé káros, meg a hasonló postok, akkor az agyam eldurran
illetve a havi 1-2 soha nem havi 1-2, legalábbis nem sok embert láttam eddig életemben, aki tényleg annyit tolt, mint amennyit mondott
Member
Gold: 80.00
16 User(s) are reading this topic (0 Guests and 2 Anonymous): Ghostmasterq, cowding
, lacketto, TassassinHc, SummertimeClothes, llllllllllll, Jancsipapa, Karan2_Returned, bajcli, rapiddani, Cpt_Ghost
, tevetava
, -joey-
, BmA_BeMyAngel

kernem patrikot a tanuk padjara
Member
Gold: 834.97
Quote (llllllllllll @ Jun 18 2015 04:33pm)
bold = true
és erre a postodra is csak ezt tudom mondani
olyan kibaszottul beszűkült látásmódú vagy, mint senee, vagy bármelyik fideszes és nem is érdekel más véleménye vagy adott esetben a tények, csak hajtogatod a saját faszságodat minden alkalommal
menjél drogozni bazdmeg, ne itt próbálj meg okoskodni

nevetek

"olyan kibaszottul beszűkült látásmódú vagy, mint senee, vagy bármelyik fideszes és nem is érdekel más véleménye vagy adott esetben a tények, csak hajtogatod a saját faszságodat minden alkalommal"

pont hogy én vagyok az aki mindkét oldal mellett érvel és értelmes megoldást keresne a problémára a mostani nem működő dolog helyett, te meg ész nélkül sértegetsz és tolod a logikátlan demagógiát, ergo pont azt csinálod amit leírtál

továbbá én még mindig valamennyire kulturáltan szólok hozzád, amíg te már teljesen elvesztetted az irányítást. nemtudom kinél lehetnek a problémák, nálam is biztos vannak YY NEM TAGADOM, de hogy nálad sokkal nagyobbak az tuti

Quote (Jancsipapa @ Jun 18 2015 04:38pm)
nem, csak ez szokott lenni a standard hunsub szöveg, ne rédzselj Messermann

jó bocsi, nem rédzselek

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jun 18 2015 09:39am
Member
Gold: 4.20
Jun 18 2015 09:39am
y Fezzy szarok már rájuk yy NEM TAGADOM SZARUL ÍROK de szerintem még mindig jobb mintha mást kritizálnék vagy valami meg ha szoktam is csak viccböl meg szidják egymás anyát stb NEM tetcik Oli vagy mittudom még kiknek gyere bunyozunk eltöröm minden csontodat kis csira gyerek.. oszt utána irkálj ijet másoknak meg nekem... Sok nyomorék haverjaitok sincsenek meg semmi épkézlább dolgotok
Member
Gold: 206.00
Jun 18 2015 09:40am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jun 18 2015 05:38pm)
nevetek

"olyan kibaszottul beszűkült látásmódú vagy, mint senee, vagy bármelyik fideszes és nem is érdekel más véleménye vagy adott esetben a tények, csak hajtogatod a saját faszságodat minden alkalommal"

pont hogy én vagyok az aki mindkét oldal mellett érvel és értelmes megoldást keresne a problémára a mostani nem működő dolog helyett, te meg ész nélkül sértegetsz és tolod a logikátlan demagógiát, ergo pont azt csinálod amit leírtál

továbbá én még mindig valamennyire kulturáltan szólok hozzád, amíg te már teljesen elvesztetted az irányítást. nemtudom kinél lehetnek a problémák, nálam is biztos vannakYY NEM TAGADOM, de hogy nálad sokkal nagyobbak az tuti

y Fezzy szarok már rájuk yy NEM TAGADOM SZARUL ÍROK de szerintem még mindig jobb mintha mást kritizálnék vagy valami meg ha szoktam is csak viccböl meg szidják egymás anyát stb NEM tetcik Oli vagy mittudom még kiknek gyere bunyozunk eltöröm minden csontodat kis csira gyerek.. oszt utána irkálj ijet másoknak meg nekem... Sok nyomorék haverjaitok sincsenek meg semmi épkézlább dolgotok

Quote (GoreKnight9 @ Jun 18 2015 05:39pm)

:DDDDDDDD bazmeg

This post was edited by Jancsipapa on Jun 18 2015 09:40am
Member
Gold: 6,352.66
Quote (-joey- @ 18 Jun 2015 17:33)
Ne a havi egyet hasonlítsd a napival pls...

Vizsgáld inkább úgy a dolgot, hogy mi válthat ki erősebb függést, mit szoksz meg jobban, és minek visel meg jobban a hiánya.

Heti 2x sörözés (számoljunk mondjuk 2 sör két féldeci kombóval, attól már "mosolyogsz") vs heti 2x füvezés. Ha ezeket csinálnád rendszeresen mondjuk egy- egy hónapig, melyik szer megvonása lenne kellemetlenebb, sörözés vagy füvezés? És akkor megyünk tovább és a fű helyére kokaint teszünk, vagy LSD-t stb.

egyiktol se lettem fuggo.
egyik se hianyzik
akkor most wat
Member
Gold: 5,302.77
Quote (Cpt_Ghost @ Jun 18 2015 04:37pm)
mondjuk az hozzatartozik, hogy fuvel azert nehezen tudod tuladagolni magad, mig alkohollal azert elkepzelheto

Ez igaz.

De én itt szimplán arra akarok rávilágítani, hogy ha mindegyik szert azért használod, x rendszerességgel, hogy kiváltson egy hatást, legyen az ellazulás, kikapcsolás, akkor meg tudod nézni, hogy ezeknek a megvonása után, hogy reagál a szervezeted. Nyilván ahol erősebb a késztetés, hogy kell, azzal jobban kell vigyázni, mert ahogy elmondták már többen, nagy dózisban, rendszeresen fogyasztva hosszú távon egyik sem egészséges.
Member
Gold: 0.00
Jun 18 2015 09:41am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jun 18 2015 03:34pm)
te meg most beállsz gurke mögé adni a lovat csak azért mert éppen velem ellentétes a véleménye, látom nálad is akadnak gondok bőven XD

de egyébként nem is ellentétes a véleménye, én teljes mértékben egyetértek azzal hogy a drogoknak megvannak a veszélyei és kell rá szabályozás, de a mostani rendszer kurvára egyértelmű hogy nem működik. gurke meg sajnos annyira elvakult hogy annyit lát belőle hogy VALAKI AZTMONDTA HOGY LEGALIZE OMG MEGYEK FRÖCSÖGNI HOGY MEKKORA IDIÓTA LOL HOGY LEHET VALAKI ENNYIRE RETARDÁLT OMG OSTOBA KIS FASZ, nem értem miért ekkora emocionális trigger nála ez a téma :S

mert biztos az átlagosan 90 IQ-val rendelkező magyar állampolgár felelősséggel fog drogozni, nem pedig a nyaki ütőerébe szúrja majd a kokaint kétnaponta
Member
Gold: 5,302.77
Jun 18 2015 09:41am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jun 18 2015 04:40pm)
egyiktol se lettem fuggo.
egyik se hianyzik
akkor most wat

Akkor te hivatalosan drogozhatsz, gg.
Member
Gold: 6,352.66
Jun 18 2015 09:42am
Quote (-joey- @ 18 Jun 2015 17:41)
Akkor te hivatalosan drogozhatsz, gg.

okes,ty
Go Back To Magyar Topic List
Prev11171181191201214765Next