Iskolaban bolond-ballagas van, rögtön kiszurtam a többszaz beöltözött ember között ket embert akik beöltöztek Sailor Moonnak meg Mercury-nak.
Elsö ranezesre neztem, hogy viszonylag jol neznek ki, utana közelebbröl lattam hogy csak az iskola ket legnagyobb buzija öltözött be.
Quote (Rawen @ May 14 2013 08:03am)
Szerintem még healing animenek is szar, pl Kino no Tabi, Mushishi, Aria a kedvenceim között van ezt meg nézni is alig bírom. Idegesít a Amy 2 slut barátnője, idegesít az, hogy Ledo idejött és egyébként senkit nem érdekel, hogy honnan van, mi van ott, a hú de nagyon okos és sokat tudó doktort sem, az sem érdekel senkit, hogy Chamber hogyan működik, még a mérnökeik is leszarják, meg még sorolhatnám a sok szart. Most megnéztem, 12 részes szóval a felén már túl vagyok, valószínűleg be fogom befejezni de hát ez egy rakás szemét.
Illetve foglalkoztak ezekkel kb 2 percet de tanulni senki nem akar Ledotól vagy Chambertől.
Ez a gif összefoglalja az egesz sorozatot.

Quote (Rawen @ May 15 2013 08:19am)
tfw hirtelen kiderül, hogy még 2 chapter lesz a Gantzból miközben eddig erre semmi nem utalt, kb pont olyan szintű lesz az ending mint az egész sorozat, röhögök
En valahol ott hagytam abba amikor elkezdtek kiszabaditani az embereket az ürhajorol. Regen amikor meg csak a sima missziok voltak sokkal jobban tetszett a manga.
Quote (ElCapitano @ May 15 2013 08:23am)
ITT: Karan és Rawen blogja.