Quote (xGurke @ Dec 5 2013 07:42pm)
ha nem lennél autista, akkor nem kéne elmagyarázni
te mikor fizetnél 600.000 forintot egy lakásért?
de 60000ezret már lehetséges
nálunk ez "nem pénz"
de a nem jön ide tanulni senki részből látszik mennyi közöd van a felsőoktatáshoz
Ma olvastam cikket, ahol a szegedi dékán írta, hogy erre kell rágyúrni, hogy nemzetközileg elismertebbek legyünk
és én is gecisok külföldivel találkoztam de eggyel sem aki nem erasmussal tanulna, az pedig most irreleváns
És az is kurvára irreleváns, hogy nekem mennyi közöm vana felsőoktatáshoz, csak ez ilyen zsidó-magyar keverék, hogy ja, ha külföldi akkor fizessen mint a köles ugyanazért az oktatásért amit egy magyar megkap 300e forintból egy félévre
főleg, hogy európába elmész bárhova tanulni, ugyan annyiz fizetsz mint aki ott tanul(angliát, hollandiát meg németországot csekkoltam) sőt, ahol meg ingyenes, ott ingyenes a külföldinek is(skócia, finnország, ausztria)
És felvin olyat nem is találtam, hogy nálunk egy külföldi ingyen tanulhatna
és mert autista vagyok+semmi közöm a felsőoktatáshoz ezért jöttem ide megkérdezni, erre azt kaptam hogy egy gazdag japná csaj 2 ezer euróért bérel a barátnőtéktől lakást, ki a faszt érdekel? Vagy szerinted azért mert egy ország gazdasága erős akkor mindenki gazdag aki benne él és megengedheti magának, hogy kifizessen 2k eurót/hó?