Sanyinak abban igaza van, hogy aktívabb guild kellene (nem mintha ezzel különösebb probléma lenne egyébként... havi átlagot véve mindig top7 vagyunk kb, hetiben meg top3-5), de a megvalósítás nem okés. Ha nem tartja senki össze a guildet és nem foglalkozik a tagokkal, illetve azzal, hogy a tagok is egymást megismerjék, akkor egy idő után a tagok megunják, nincs összetartó erő. Ez olyan dolog mintha én átmennék egy másik guildben, ahol a kutya felém se néz, csak játszak, meg hozzak heti 1 MQ-t minimum, mert ha nem akkor kickelve leszek. Ez milyen már?
Ha ilyet elvár valaki, akkor azért tennie is kell. Senki nem fog kőkeményen gürizni a nagy semmiért.
Egy a véleményem Sanyival, DE én azt mondodm, hogy előtte próbáljunk összekapni egy komolyabb teamet a jelenlegi tagokból, akik tényleg akarnak játszani és azokkal alkossunk egy közösséget, akik meg nem akarnak eme közösséghez tartozni (ergo inaktívak), azoktól köszönjünk el.
De valahol el kell kezdeni építkezni.
Ha épíresz egy házat, akkor sem a tetőgerenda helyrerakásával kezded. >.<'
/e:
Mert ez fontos.
Az SD-nek is volt egy halott időszaka. Amikor én sem értem rá abszolút... kb 3 hónapig, Sanyi sem volt itt, Szabi sem... olyan szinten meghalt a guild, hogy gyakorlatilag heti ~10gp-t ha hoztunk, akkor sokat mondok (most kb heti 50 az átlag), kb 2 ember volt aktív Krisz és Tim (

), aztán én visszatértem ( nn RL ) és iszonyat sok energiát és időt belefeccöltem abba, hogy visszaaktivizáljam a guildet... és igen, azóta sikerült, volt olyan hónap, amikor összejött 277 GP...
Csak ennyit számít, hogy ha egy guildnek van/vannak-e leaderei vagy nem foglakoznak azzal, hogy ki mit csinál csak "LS-ezzél egyedül aztán hozd a gp-ket különben kick!"
/e2:
Quote (Psyclon @ 13 Oct 2010 16:13)
A guild pontok tételét én mindig is lemeztem és elleneztem is. Arról nem tehetek, hogy hülyék voltak a többiek.
Ha valakinek olyan nagy elvárás heti 1 mq az ne akarjon ls guildtag lenni.
Most komolyan ezért ugrotok nekem?
Senki sem ugrott Neked Sanyikám!

Csak nem értünk egyet... és megbeszéljük/elvitatkozunk a dolgon, ahogy ezt kell.

Meg amúgyis, e-drama >>>>>>>>>>>>
This post was edited by RiNGiSpiLeR on Oct 13 2010 08:35am