d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Ladder Slasher > Hun Discuss
Prev1117118119120121381Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 69.85
Oct 13 2010 05:54am
Quote (Psyclon @ 13 Oct 2010 13:26)
Ebbe a guildba benne van 20k fg-m ha nem több. Elég nagy részben enyém is a guild. Atival és Szabival együtt vettük.
Aktív ls guildot akar mindenki, csak a kivitelezési nézetek térnek el.
Én meg akarom szorongatni az emberek tökeit, hogy vagy ls aktívan vagy viszlát. Természetesen nem orvérzésig. Szerintem ez egy ls guildban nem olyan nagy elvárás.

Most te azt mondod, hogy én lépjek le azokkal szemben akik bele toltak pár GP-t a guildba és már régóta inaktívak.
Szerinted ez nem hülyeség egy kicsit?
Nem akarlak megsérteni meg semmi.
Lehet csak nem érted azt amit mondok, de hidd el a többi magasabb beosztású guild tag is ezt akarja.
Nem azt mondom, hogy mindenkinek 100 GP minimum, de heti 1 MQ szerintem elvárható.

Mi került 20k fg-be a guildban? ^^
Member
Gold: 28.90
Oct 13 2010 05:57am
Quote (Baleee @ 13 Oct 2010 13:54)
Mi került 20k fg-be a guildban? ^^

Rank, slot, guild transfer, versenyek etc + néhány embernek vault fizetése, hogy ne mp-n kelljen átdobálni a cuccokat.
Member
Gold: 116.11
Oct 13 2010 06:52am
Quote (Baleee @ Oct 13 2010 11:43am)
De tényleg, menj el onnan akkor... Menj át másikba. Bushido passzívvá vált, baresz átment revoltába, nem lett sértődés, neki aktív LS guild kellett. Nem történt semmi, nem fog téged se utálni senki azért, mert átmész másikba.

Jha és am baresznak a bushidoba is asszem 100+ GP volt.. szóval...

~60 GP-je volt. hi
Member
Oct 13 2010 07:05am
Quote (Gyuladze @ 13 Oct 2010 14:52)
~60 GP-je volt. hi

orly?
mind1 az is sok..
Member
Gold: 26.29
Oct 13 2010 07:22am
Quote (Gyuladze @ 13 Oct 2010 12:52)
~60 GP-je volt. hi

81
Member
Gold: 6,440.13
Oct 13 2010 07:37am
Fölöslegesen veszekedtek egyébként. ^_^ Egyébként pontosan tudom, hogy milyen érvek feszülnek egymásnak egy ilyen vitában.

Viszont szerintem azt is látni kell, hogy egy "jó" guild alapjai majdnem mindig egymással összeférhetetlen pilléreken nyugszanak. Legyünk sokan, de ne tömjük ki a helyeket "randomokkal". Legyen mindenki aktív, de önszántából, mert ha szabályokkal kényszerítjük ki, akkor a kötelesség és teljesítménykényszer megöli a lazaságot és a baráti hangulatot. Egyfelől tök szemétség kirúgni valakit mert bizonyos ideig inaktívvá vált, viszont ha bent marad, akkor lesz aki kiutálja, mert jóval kevesebbet tesz a guild egységének megtartásáért. És persze ott van az is, hogy minél többen vagytok és minél inkább ismeritek egymást annál valószínűbb, hogy lesznek guilden belüli ellentétek, amikre szintén megnyugtató megoldást kell adni. Van aki a guild pont harácsolásában látja a siker kulcsát és ezért fizetni is hajlandó (amúgy Lestat hiába nézed le azokat a guildeket, mert ezt TI is csináltátok) mást pedig pont ez riaszt el.

Egyébként én már az elején "chill out" guildet képzeltem el, mert valahogy éreztem, hogy nincs ahhoz erőm, hogy hosszú távon tagokat toborozzak, meg kőkemény energiát fektessek a guild topicok aktivitásának fenntartásába és a tagokkal való kapcsolattartásba (főleg, hogy kvázi magyar subosok vannak itt). Minimális számú esettől eltekintve nem is próbáltam senkit a guildba csábítani (ha igen akkor sem a guild pontok vezéreltek), sőt volt akiket inkább máshova irányítottam, mert tudtam, hogy nálunk nem azt kapja, amit adott esetben egy kezdő játékos joggal elvárhat támogatásban és mindenben.

Viszont ez nem jelenti azt, hogy ne bírnám őket, vagy hogy legalább magamban ne adóznék elismeréssel egy összehozott guild pontért, vagy vicces hozzászólásáért vagy csak a jó emberi mivoltáért :hug:

Itt van például Baresz aki ugyan elárulta a guildet és aljas módon hátba döfött minket, de azon túl, hogy ignorálom a postjait meg nem beszélek vele és párszor kreáltam fake topicot S/A-ban a nevével, mégsem szúrnám le egy sötét sikátor legmélyén valami rozsdás bökővel! Egy steril, éles kést simán megérdemel, mert alapjában véve rendes egyén.

Quote (Psyclon @ Oct 13 2010 12:26pm)

Nem azt mondom, hogy mindenkinek 100 GP minimum, de heti 1 MQ szerintem elvárható.

kicsit olyannak érzem ezt az egészet, mintha engem valaki megkínálna egy szép délután egy szelet házi sütivel és másnap dörömbölnék az ajtaján, hogy kéne a mai adag is vagy többet ne szólj hozzám

This post was edited by beni on Oct 13 2010 07:42am
Member
Oct 13 2010 08:01am
Quote (beni @ 13 Oct 2010 15:37)

Itt van például Baresz aki ugyan elárulta a guildet és aljas módon hátba döfött minket, de azon túl, hogy ignorálom a postjait meg nem beszélek vele és párszor kreáltam fake topicot S/A-ban a nevével, mégsem szúrnám le egy sötét sikátor legmélyén valami rozsdás bökővel! Egy steril, éles kést simán megérdemel, mert alapjában véve rendes egyén.

: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

'like'
Member
Gold: 28.90
Oct 13 2010 08:13am
Quote (beni @ 13 Oct 2010 15:37)
Fölöslegesen veszekedtek egyébként.  ^_^  Egyébként pontosan tudom, hogy milyen érvek feszülnek egymásnak egy ilyen vitában.

Viszont szerintem azt is látni kell, hogy egy "jó" guild alapjai majdnem mindig egymással összeférhetetlen pilléreken nyugszanak. Legyünk sokan, de ne tömjük ki a helyeket "randomokkal". Legyen mindenki aktív, de önszántából, mert ha szabályokkal kényszerítjük ki, akkor a kötelesség és teljesítménykényszer megöli a lazaságot és a baráti hangulatot. Egyfelől tök szemétség kirúgni valakit mert bizonyos ideig inaktívvá vált, viszont ha bent marad, akkor lesz aki kiutálja, mert jóval kevesebbet tesz a guild egységének megtartásáért. És persze ott van az is, hogy minél többen vagytok és minél inkább ismeritek egymást annál valószínűbb, hogy lesznek guilden belüli ellentétek, amikre szintén megnyugtató megoldást kell adni. Van aki a guild pont harácsolásában látja a siker kulcsát és ezért fizetni is hajlandó (amúgy Lestat hiába nézed le azokat a guildeket, mert ezt TI is csináltátok) mást pedig pont ez riaszt el.

Egyébként én már az elején "chill out" guildet képzeltem el, mert valahogy éreztem, hogy nincs ahhoz erőm, hogy hosszú távon tagokat toborozzak, meg kőkemény energiát fektessek a guild topicok aktivitásának fenntartásába és a tagokkal való kapcsolattartásba (főleg, hogy kvázi magyar subosok vannak itt).  Minimális számú esettől eltekintve nem is próbáltam senkit a guildba csábítani (ha igen akkor sem a guild pontok vezéreltek), sőt volt akiket inkább máshova irányítottam, mert tudtam, hogy nálunk nem azt kapja, amit adott esetben egy kezdő játékos joggal elvárhat támogatásban és mindenben.

Viszont ez nem jelenti azt, hogy ne bírnám őket, vagy hogy legalább magamban ne adóznék elismeréssel egy összehozott guild pontért, vagy vicces hozzászólásáért vagy csak a jó emberi mivoltáért :hug:

kicsit olyannak érzem ezt az egészet, mintha engem valaki megkínálna egy szép délután egy szelet házi sütivel és másnap dörömbölnék az ajtaján, hogy kéne a mai adag is vagy többet ne szólj hozzám

A guild pontok tételét én mindig is lemeztem és elleneztem is. Arról nem tehetek, hogy hülyék voltak a többiek.

Ha valakinek olyan nagy elvárás heti 1 mq az ne akarjon ls guildtag lenni.
Most komolyan ezért ugrotok nekem?
Member
Gold: 18,921.32
Trader: Trusted
Oct 13 2010 08:21am
Sanyinak abban igaza van, hogy aktívabb guild kellene (nem mintha ezzel különösebb probléma lenne egyébként... havi átlagot véve mindig top7 vagyunk kb, hetiben meg top3-5), de a megvalósítás nem okés. Ha nem tartja senki össze a guildet és nem foglalkozik a tagokkal, illetve azzal, hogy a tagok is egymást megismerjék, akkor egy idő után a tagok megunják, nincs összetartó erő. Ez olyan dolog mintha én átmennék egy másik guildben, ahol a kutya felém se néz, csak játszak, meg hozzak heti 1 MQ-t minimum, mert ha nem akkor kickelve leszek. Ez milyen már?
Ha ilyet elvár valaki, akkor azért tennie is kell. Senki nem fog kőkeményen gürizni a nagy semmiért.

Egy a véleményem Sanyival, DE én azt mondodm, hogy előtte próbáljunk összekapni egy komolyabb teamet a jelenlegi tagokból, akik tényleg akarnak játszani és azokkal alkossunk egy közösséget, akik meg nem akarnak eme közösséghez tartozni (ergo inaktívak), azoktól köszönjünk el.

De valahol el kell kezdeni építkezni.

Ha épíresz egy házat, akkor sem a tetőgerenda helyrerakásával kezded. >.<'

/e:
Mert ez fontos.

Az SD-nek is volt egy halott időszaka. Amikor én sem értem rá abszolút... kb 3 hónapig, Sanyi sem volt itt, Szabi sem... olyan szinten meghalt a guild, hogy gyakorlatilag heti ~10gp-t ha hoztunk, akkor sokat mondok (most kb heti 50 az átlag), kb 2 ember volt aktív Krisz és Tim ( <3 ), aztán én visszatértem ( nn RL ) és iszonyat sok energiát és időt belefeccöltem abba, hogy visszaaktivizáljam a guildet... és igen, azóta sikerült, volt olyan hónap, amikor összejött 277 GP...

Csak ennyit számít, hogy ha egy guildnek van/vannak-e leaderei vagy nem foglakoznak azzal, hogy ki mit csinál csak "LS-ezzél egyedül aztán hozd a gp-ket különben kick!"

/e2:
Quote (Psyclon @ 13 Oct 2010 16:13)
A guild pontok tételét én mindig is lemeztem és elleneztem is. Arról nem tehetek, hogy hülyék voltak a többiek.

Senki sem ugrott Neked Sanyikám! :hug:

Csak nem értünk egyet... és megbeszéljük/elvitatkozunk a dolgon, ahogy ezt kell. :)

Meg amúgyis, e-drama >>>>>>>>>>>>

This post was edited by RiNGiSpiLeR on Oct 13 2010 08:35am
Member
Gold: 6,440.13
Oct 13 2010 08:30am
Quote (Psyclon @ Oct 13 2010 03:13pm)

Nem ugrottam neked, csak mondom, hogy szerintem ez az egész nem ilyen fekete-fehér.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1117118119120121381Next
Closed New Topic New Poll