Quote (Vismajor @ Sep 10 2013 12:05pm)
Ez engem hol érdekeljen? Nem ért oda a jegyvizsgáló kezelni, hát igen, pech, az ÖVÉKÉ, akkor ugyanígy megúszom ha az államáson nem veszek jegyet, márpedig rengeteg állomás van ahol nem lehet
És amúgy gecire felmentem siófokról pestre, de képesek voltak egy kis szaros vonatot küldeni, ami olyan szinten tömve volt, hogy mi az ajtóval szemben a csomagjainkon ültünk.
Az már csak hab a tortán, hogy akkor egy fosadék az ajtó rendszer, hogy amint megáll a vonat automaitkusan kioldódik a zárnyelv(ezt kis kitalálta ki bazdmeg...) és akkor obv kilehet nyitni az ajtót, és obv ahogy megállt a vonat kinyitottuk az ajtot mert semmi levegő nem volt. Ja, csak hogy az a szar olyan erővel vágja vissza az ajtót, hogyha ott találja a fejed simán sérülést okoz. Ja, ne legyen ott a fejed! De honnan a faszból szopjam ki, hogy mikor csukodik az a szar, nem sípolt, zizegett, csörgött, vonyított, semmi, csak hirtelen bekúrta az ajtót, nekem a lábam maradt ott, két hétig lila volt a lábfejemen a folt, el se tudom képzelni mit csinál egy nyugger fejével a cucc
Ha jól értem, azt hitted, hogy ha nem firkálnak rá a jegyedre, akkor az automatikusan azzal jár, hogy visszakapod a pénzedet...

Az automata ajtókkal meg nekem semmi bajom nincs. Inkább záródjon központilag, minhogy a vonat után futó idiótákat ledarálja a vonat stb.
This post was edited by -joey- on Sep 10 2013 05:15am