Quote (-joey- @ Sep 10 2013 12:00pm)
És szerinted ez nem logikus? X állomás szerinted honnan tudja azt, hogy te valóban nem utaztál azzal a jeggyel, vagy csak nem ért oda a jegyvizsgáló lekezelni? Mert rengetegszer nincs kezelve a jegy.
De ha jól emlékszem a szabályzatra, visszakapod az árát bárhol, csak le kell pecsételtetni az induló állomáson (vagy ha félbeszakítod az utazást, akkor a közbenső állomáson), hogy te elállsz az utazástól.
Ez engem hol érdekeljen? Nem ért oda a jegyvizsgáló kezelni, hát igen, pech, az ÖVÉKÉ, akkor ugyanígy megúszom ha az államáson nem veszek jegyet, márpedig rengeteg állomás van ahol nem lehet
És amúgy gecire felmentem siófokról pestre, de képesek voltak egy kis szaros vonatot küldeni, ami olyan szinten tömve volt, hogy mi az ajtóval szemben a csomagjainkon ültünk.
Az már csak hab a tortán, hogy akkor egy fosadék az ajtó rendszer, hogy amint megáll a vonat automaitkusan kioldódik a zárnyelv(ezt kis kitalálta ki bazdmeg...) és akkor obv kilehet nyitni az ajtót, és obv ahogy megállt a vonat kinyitottuk az ajtot mert semmi levegő nem volt. Ja, csak hogy az a szar olyan erővel vágja vissza az ajtót, hogyha ott találja a fejed simán sérülést okoz. Ja, ne legyen ott a fejed! De honnan a faszból szopjam ki, hogy mikor csukodik az a szar, nem sípolt, zizegett, csörgött, vonyított, semmi, csak hirtelen bekúrta az ajtót, nekem a lábam maradt ott, két hétig lila volt a lábfejemen a folt, el se tudom képzelni mit csinál egy nyugger fejével a cucc