Quote (Namechange @ 12 Aug 2016 00:32)
annyira jo lenne hogyha ugy okoskodnal hogy ertessz is hozza :D
nem akarok kerkedni de eleg jo eredmenyt ertem en mar el a testemmel kapcsolatban amire buszke vagyok. Es ezek nelkul is ment volna csak ketszer ennyi ido alatt.
Akkor lebontom a kis buta fejednek:
Omega 3 6 9 (Tudod ez olyan mint a hal olaj amivel anyu etetett regen es tok szar ize volt)
Multivitamin (A,D,E,C) Napi iranybevitel (Kivancsi lennek milyen etkezessel viszed be ezeket minden nap :D)
BCAA Leucine, Isoleucine, Valine (Izom regeneracio es epites a fo szerepuk)
L Carnitine (Mivel a karnitin a zsírsav szállítórendszer alkotója, így a zsírokban lévő energia csak rajta keresztül használható fel, tehát a zsír energiává történő átalakításához szükséges.)
Glutamin (Noveli az izomepitest csokkenti a regeneracios idot stb stb)
Kazein ( egy magas minőségű fehérje, melyet gyakran használnak különféle fehérjetartalmú és étkezést helyettesítő táplálékkiegészítőkben)
aminósav csak akkor ér valamit igazán, ha edzés közben inzulin is megy.. MRO résztvevő mondta.. amúgy meg kidobott pénz
multivitamin+ jó minőségű fehérjepor és kb ennyi
többi minőségi kaja és kész
kazein simán tud vizesíteni, szerintem az egyik legszarabb fehérjeforrás, de pl jó minőségű tejsavófehérje izolátumot is el kell hagyni verseny előtt 2-4 héttel, ennyivel jobb a kaja, hobbi szinten simán jó
tojás, csirke/pulyka, bélszín, sovány hal
/e tavaly sokkal több fehérjeport ittam mint idén és mégis jobb volt most a forma mint tavaly
This post was edited by Akizk on Aug 12 2016 03:19pm