Quote (Karan2_Returned @ Aug 9 2016 06:25pm)
Cegnel van ilyen hogy boot camp, ma kiprobaltam es igy utolag nem tudom hogy birtam ki a masfel orat.
Esett az esö ketten voltunk + a trainer, elejen intervall futas a varosban, utana hatra meg vallra gyakorlatok resistance band-el. En mar itt gondoltam hogy jobb lenne otthon szamitozni, de ment tovabb a futas egy lepcsöig ahol kezzel elöre lemasztunk parszor egy lepcsön, utana meg parba alltunk es ilyen fegyencedzes stilusban edzettünk eleg sok izomra. Ezutan koordinacios feladatok, azt megint futas. Ezutan rudnal huzodzkodas+hasazas. Ezutan futas tovabb, utközben kisebb gyakorlatok, föleg törzsre. Futas tovabb, ezutan dip, diamond pushup, meg ugralas egy magasitott reszre. Kocogtunk visszafele munkahelyre hogy mara vegre, alig birtam mar allni, erre megcsapja a vallam az edzö hogy en vagyok a fogo, en is maradtam. Vegen nyujtottunk, es mondtak latszik rajtam nem fogok többet jönni. Gondoltam csak azert is megyek megint a kanyatok, erre kiabalt valaki az ablakbol hogy siessek vissza dolgozni mert keresett fontos dolog miatt egy ügyfel. Felvanszorogtam a masodikra es csak neztem ki a fejemböl fel oran at, utana lezuhanyoztam es jöttem haza.
:XD jó fogónak lenni legalább nem üldöz senki
másfél óra elég sok :s bár ha csak egy héten 2szer van akkor ok
én inkább mindennap mozgok egy keveset és akkor nem kell egyszerre sokat
de amúgy az rohadt jó érzés sztem mikor full kifáradsz egy edzésen azt hazamész és befekszel egy jó nagy kád forró vízbe mmmm
lehet vmeik nap csinálok én is egy nehezebb edzést