Quote (SteelMeetsSteel @ 16 Jun 2020 15:55)
a videobol nem derul ki hogy pontosan mit /mennyit beszelgettek elotte. ugy van talalva h eroszakos fasznak mutatkozzon a rendor, es bar nyilvanvaloen nem az evolucio csucsa az emberunk, nekem inkabb tunt butanak mint parasztnak vagy eroszakosnak, plusz lathatoan tulterhelte a rendszert h felvetelen kellett produkalnia magat
ha a gyokszinek nehezere esik kiszallni es faszsagokrol akar helyette vitatkozni, elobb utobb en is lefujtam volna
es utana teged is jol kikellett volna rugni a picsaba es minden rendben is van
Quote (SteelMeetsSteel @ 16 Jun 2020 15:55)
a videobol nem derul ki hogy pontosan mit /mennyit beszelgettek elotte. ugy van talalva h eroszakos fasznak mutatkozzon a rendor, es bar nyilvanvaloen nem az evolucio csucsa az emberunk, nekem inkabb tunt butanak mint parasztnak vagy eroszakosnak, plusz lathatoan tulterhelte a rendszert h felvetelen kellett produkalnia magat
ha a gyokszinek nehezere esik kiszallni es faszsagokrol akar helyette vitatkozni, elobb utobb en is lefujtam volna
hibatlan erveles, kosz dzso etc
egeszen jol osszefugg ez a birka/szolga mentalitas a nepszellemmel ami miatt orvendhetunk egy fidesznek, meg egy olyan kozegben is ahol azert inkabb kozeposztalybeli emberek vannak
This post was edited by Cpt_Ghost on Jun 16 2020 07:58am