Quote (Saenchai @ Sep 9 2013 02:34pm)
ha több bevételre tesz szert a bkv, akkor az egyből elmegy prémiumokon meg végkielégítéseken keresztül azoknak, akik már az 5. villájukat húzzák fel, aztán bejelentik veszteségesnek a vállalatot
esküszöm ez simán elmenne sene postnak is : D
Amúgy én is bliccelek, első félévben amikor felköltöztem minden hónapban vettem bérletet, egyszer a legnagyobb hajtás közepette nem vettem észre, hogy két napja lejárt, és láss csodát mikor kap el az ellenőr... (mondjuk kisírtam, hogy ne büntessenek meg, de akkor is) Azóta nem veszek bérletet, egy tízes tömbbel meg elvagyok egy fél évig (mondjuk ha tehetem akkor gyalog megyek). Persze nem gondolom hogy helyes, és kurvanagy lelkiismeret furdalásom is van miatta, sűrűn álmodom azt, hogy megbüntetnek a bkvn, de tényleg próbál az ember ott spórolni ahol csak tud, és ez tényleg egy egyszerűen kiiktatható elég tetemes költség, amire ráadásul havonta figyelgetni kellene (mér tényleg minden számlát is automtikus átutalással fizetek neten keresztül).
Tldr fasznak érzem magamat amiatt, hogy bliccelek, de azért zsidó vagyok bérletet venni.