Quote (bazdmegmarnemtudom @ 16 Jun 2020 15:30)
nem ertem a faszit se.
gyorsan hajtott? igen
egyuttmukodott a rendorrel? ugy latom, hogy nem, de szakertsetek meg
a rendor meg siman kerheti imo, hogy kapcsolja ki a kamerat, mert nem jarul hozza, hogy szerepeljen rajta.
5mph is 5mph, a rendor akar beloheti a trafit 0.001mph gyorshajtasra is.
bar nem latszik az intezkedes eleje, igy dunno a pontos szitut
itthon alkotmanybirosagi hatarozat van rola, hogy lehet venni intezkedes kozben a rendort a hozzajarulasa nelkul is, amerikaban nem tudom hogy van, de gondolom lehet, mivel egymillio ilyen felvetel van, meg egyebkent is kretenseg lenne ezt tiltani
igaza van a faszinak, szondaztassa meg, es adjon neki egy speeding ticketet (mar eleve ez cringe egyebkent hogy egy 5 mph miatt speeding ticket, mikozben a rendor 10-el lepi at a sebesseghatart, hogy uldozobe vegye, arányos) es menjen mindenki a dolgara
eleve mi a kurva anyádnak akarod hogy kiszálljon az autóból
Quote (XxX_matthewkukaca_XxX @ 16 Jun 2020 15:34)
en is azon gondolkoztam, mennyivel egyszerubb lett volna vele az elejetol kezdve normalisan beszelni, kiszallni es elnezest kerni, lehet meg a buntetest se irta volna meg, ha latja hogy mennyre normalisan viselkedik
egy rendornek legyen mar annyi tekintelye, ha megker valakit szalljon ki a kocsibol mert szerinte gyorsan hajtott akkor az megteszi, nem pedig vergodik mert agyonlottek egy niggert es ez mekkora divat lett
szerintem meg ne csicskáztasson egy ilyen szubhumán fasz aki az adómból él teljesen indokolatlanul
ne az állampolgáron élje ki a hatalomflessét
This post was edited by Cpt_Ghost on Jun 16 2020 07:40am