d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Ladder Slasher > Hun Discuss
Prev1116117118119120381Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 28.90
Oct 13 2010 02:57am
Quote (Baresz @ 13 Oct 2010 07:17)
Ime egy gyonyoru példa megintcsak, hogyan segitsuk egymás mi LSezeo magyar kozosség!

Mindig is segítőkészek voltak a magyarok itt ls-en belül.

Quote (RiNGiSpiLeR @ 12 Oct 2010 23:30)
Leírom ide a saját meglátásaimat, Sanyi kedvéért.

Előszőr is az én véleményem, hogy mindenkinek jár egy sansz ami az LS-pályafutást illeti. Mindenki volt kezdő lowabb cuccal, még én is, sőőt, még Te is, Sanyi. ;)
Csak ezt valahogy néha elfelejtik páran. Mi egy aktív LS-guildet akartunk összehozni... és végén mennyien maradtak aktívak belőle? 3-an kb. Nah most, ha én nem töröm magam és nem próbálok pár emberet a guildbe csábítani rég megállt volna az egész és valahol a második oldal tetején evickélnénk vagy esetleg az első oldal alján valahol, max 1k gp-vel...

Az a baj, hogy a tagokkal egyedül én foglalkozok... senki más nem tartja a kontaktot senkivel sem. Aztán "tele van a guild randomokkal", aki mondja annak a számára lehet, hogy randomok, mert se időt, se energiát se semmit nem fordított rá, hogy megismerjen bárkit is.
Az lenne a lényeg, hogy egy normális közösséget tudjunk alkotni a tagokkal, hogy egy csapat legyünk, de mindenhez egyedül kevés vagyok.

Ok Sanyi, Te azt mondod, hogy nn olyan ember, akinek lowabb cuccai vannak, ez okés. De akkor hívjál olyat, akinek überfaszák vannak! De ez nem fog megtörténni.
Azzal meg, hogy az inaktív tagokat kickeled nem oldodik meg semmi. Attól aktívabak leszünk? Hát nem. Valahol a csapatépítést kellene elkezdeni, aztán utána már kiderülne, hogy ki az aki aktív marad és ki az aki nem. De ahogy említettem már, rajtam kívül senki nem foglalkozik a tagokkal, senki nem tartja a kontaktot...

Azthiszem itt páran a csodára várnak, meg arra a bizonyos sültgalambra.

Olyan módon leszárom, ezt a mindenki volt kezdő dolgot, hogy az valami hihetetlen.
Tudom jól! De már kurvára nem ott tartunk ahol régen. Nem kell olyan ember a guildomba aki csak bele kóstol az ls-be, utánna meg szarik bele.

Minek hívjak addic embert? Szerinted jönne egy is olyan guildba ami vele van random emberrel? Hagyál már....

Mind1 leszárom. Azt csináltok amit csak akartok/akarsz. Én mostantól még annyit se fogok tenni amennyit eddig. Mert ugye én csak a szart kavarom. Nem tetszik az amit én és még jópáran akarunk...
Faszért nem lehet megérteni hogy ez egy ls guild?

Mellesleg jah, te tartod a kapcsolatot az emberekkel. Ki hívta őket? Én?
Ide hozok xx embert és azt várod, hogy valami uber szuper társaság kerekedjen ki? Hülye vagy? Tudod kinek van türelme / ideje / kedve vagy 50 emberrel zacsipacsizni... Kissebb guild nagyon összetartás! Ezt fogd fel végre. De én ezt nem fogom már megvárni.
Member
Gold: Locked
Oct 13 2010 03:12am
Quote (Psyclon @ Oct 13 2010 09:57am)

Olyan módon leszárom, ezt a mindenki volt kezdő dolgot, hogy az valami hihetetlen.
Tudom jól! De már kurvára nem ott tartunk ahol régen. Nem kell olyan ember a guildomba aki csak bele kóstol az ls-be, utánna meg szarik bele.

Minek hívjak addic embert? Szerinted jönne egy is olyan guildba ami vele van random emberrel? Hagyál már....

Mind1 leszárom. Azt csináltok amit csak akartok/akarsz. Én mostantól még annyit se fogok tenni amennyit eddig. Mert ugye én csak a szart kavarom. Nem tetszik az amit én és még jópáran akarunk...

Ide hozok xx embert és azt várod, hogy valami uber szuper társaság kerekedjen ki? Hülye vagy? Tudod kinek van türelme / ideje / kedve vagy 50 emberrel zacsipacsizni... Kissebb guild nagyon összetartás! Ezt fogd fel végre. De én ezt nem fogom már megvárni.

Szal elhagyod SD-t?
Figy ha annyira aktív LS playereket akartok fizessetek MQ-ért imo.
Pénz az van (100k cuccra stb.), gond meg nincsen.
Member
Oct 13 2010 03:38am
Quote (A122 @ 13 Oct 2010 11:12)
Szal elhagyod SD-t?
Figy ha annyira aktív LS playereket akartok fizessetek MQ-ért imo.
Pénz az van (100k cuccra stb.), gond meg nincsen.

Dehogy hagyom!
Nem fogunk se most se később fizetni Gp-ért. Lenézem azokat a guildokat akik fizetnek érte.
Ha valaki csak fg ért tolja, annak nem nagyon van mit az SD-ben keresnie.
Számunkra az fg már nagyon másodlagos, ha van azt ls-re fordítjuk.

Member
Gold: 69.85
Oct 13 2010 04:06am
Quote (Psyclon @ 13 Oct 2010 10:57)

Istenem, te egyre jobban csak azt bizonyítod, hogy gyökér vagy...

SZARD LE egyszerűen azokat, nem hiszem, hogy 24/7 a pmjeiket kell olvasnod arról, hogy adj nekik cuccot, vagy fasztudja. Te egy burzsuj debil vagy. Vegyél magadnak fg-t meg új guildot, azt legyetek benne 5-en akkor, azt majd zacsipacsizz azokkal.
Member
Oct 13 2010 04:13am
Quote (Baleee @ 13 Oct 2010 12:06)
Istenem, te egyre jobban csak azt bizonyítod, hogy gyökér vagy...

SZARD LE egyszerűen azokat, nem hiszem, hogy 24/7 a pmjeiket kell olvasnod arról, hogy adj nekik cuccot, vagy fasztudja. Te egy burzsuj debil vagy. Vegyél magadnak fg-t meg új guildot, azt legyetek benne 5-en akkor, azt majd zacsipacsizz azokkal.

Nem vagyok gazdag, se gyökér. Már elég régóta megy ez a vita a guildban.
Nem látod át teljesen a helyzetet és most telorol nem szeretnék regét írni, de talán le is szarod.

Member
Gold: 89,602.99
Oct 13 2010 04:23am
Quote (Klontar @ Oct 12 2010 09:10pm)
Na látom megint megy itt a dráma, de majd összeülünk 4-5-en egy msn ablakban vagy dim guild chaten és megtárgyaljuk. Nem kéne se telehányni a topicot vele se ilyen nyilvános drámát csinálni a guildből.
Meg nem kéne kikűrtőlni egyelőre a változtatásokat, had legyen meglepetés :rolleyes:

Egyébként lvl 65, holnap MQ.

legalább azért jó lett volna valami morzsát elszórni a plebsz-nek a változásokról, ha már mi tagok gyűjtögetjük a gp javarészét
néha jó lenne tudni, hogy a unique dreamer vonal fölött mi történik a guildben

Abban is van valami amit a Sanyi mond anno ezt én is megkérdeztem Atitól amikor 120 voltunk, hogy nem-e picit felhígultunk?
Másfelől olyan tagokat nem hinném, hogy kikéne rúgni aki összegyűjtött 6-8 gp-t, van ls cucca és pihenteti 2-3 hónapra vagy éppen diózik, mert reset volt.
Magamból kiindulva összegyűjtöttem 10 gp-t pihentettem pár hónapot aztán most van amennyi van.
Ami tény, hogy Atin kívül egy patrícius sem írt nekem pm-et vagy egy gz-t sem csikart ki magából, hogy na sebaj majd a kövi mq. LS Guild chaten se látnám ennek ellenkezőjét.
Pedig 1-2 "szép" szó a leaderektől, azért jól esne főleg az új tagoknak.
Member
Gold: Locked
Oct 13 2010 04:27am
Quote (diablowebstar7 @ Oct 13 2010 11:23am)
legalább azért jó lett volna valami morzsát elszórni a plebsz-nek a változásokról, ha már mi tagok gyűjtögetjük a gp javarészét

Abban is van valami amit a Sanyi mond anno ezt én is megkérdeztem Atitól amikor 120 voltunk, hogy nem-e picit felhígultunk?
Másfelől olyan tagokat nem hinném, hogy kikéne rúgni aki összegyűjtött 6-8 gp-t, van ls cucca és pihenteti 2-3 hónapra vagy éppen diózik, mert reset volt.
Magamból kiindulva összegyűjtöttem 10 gp-t pihentettem pár hónapot aztán most van amennyi van.
Ami tény, hogy Atin kívül egy patrícius sem írt nekem pm-et vagy egy gz-t sem csikart ki magából, hogy na sebaj majd a kövi mq. LS Guild chaten se látnám ennek ellenkezőjét.

Vouch, ez mindig jó ösztönző.
Member
Oct 13 2010 04:39am
Quote (diablowebstar7 @ 13 Oct 2010 12:23)

Még semmi sem biztos a változások kapcsán. Nem érték egyet azzal hogy jó lenne nektek mondani valamit ezzel kapcsolatban. Persze meg értem 100% ban. De beleszólási jogotok ebbe nincs és ez nem személyes. Ne vedd magadra légyszives.

Türelmi idő lassan lejár. Elmúlt már az hogy pihi etc. 250 fg minden 5 pihenő ember. Szerintem ez nem fair a modokkal szemben, úgy hogy ingyenes a belépés. Ha egész eddig csinált az ember 10 gp-t az semmi. Főleg ha azt vesszük figyelembe, hogy mostmár nagyon gyorsan lehet haladni. Hamarosan kötelező lesz heti gp is. Persze lesz akitől nem várjuk el. És jogos indok esetén eltekintünk ezellen.
Ha valaki off egy árva szó nélkül az meg nc

Sok dolog van amit át kell rágni és mérlegelni.

Member
Gold: 69.85
Oct 13 2010 04:43am
De tényleg, menj el onnan akkor... Menj át másikba. Bushido passzívvá vált, baresz átment revoltába, nem lett sértődés, neki aktív LS guild kellett. Nem történt semmi, nem fog téged se utálni senki azért, mert átmész másikba.

Jha és am baresznak a bushidoba is asszem 100+ GP volt.. szóval...
Member
Oct 13 2010 05:26am
Quote (Baleee @ 13 Oct 2010 12:43)
De tényleg, menj el onnan akkor... Menj át másikba. Bushido passzívvá vált, baresz átment revoltába, nem lett sértődés, neki aktív LS guild kellett. Nem történt semmi, nem fog téged se utálni senki azért, mert átmész másikba.

Jha és am baresznak a bushidoba is asszem 100+ GP volt.. szóval...

Ebbe a guildba benne van 20k fg-m ha nem több. Elég nagy részben enyém is a guild. Atival és Szabival együtt vettük.
Aktív ls guildot akar mindenki, csak a kivitelezési nézetek térnek el.
Én meg akarom szorongatni az emberek tökeit, hogy vagy ls aktívan vagy viszlát. Természetesen nem orvérzésig. Szerintem ez egy ls guildban nem olyan nagy elvárás.

Most te azt mondod, hogy én lépjek le azokkal szemben akik bele toltak pár GP-t a guildba és már régóta inaktívak.
Szerinted ez nem hülyeség egy kicsit?
Nem akarlak megsérteni meg semmi.
Lehet csak nem érted azt amit mondok, de hidd el a többi magasabb beosztású guild tag is ezt akarja.
Nem azt mondom, hogy mindenkinek 100 GP minimum, de heti 1 MQ szerintem elvárható.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1116117118119120381Next
Closed New Topic New Poll