Quote (Baresz @ 13 Oct 2010 07:17)
Ime egy gyonyoru példa megintcsak, hogyan segitsuk egymás mi LSezeo magyar kozosség!
Mindig is segítőkészek voltak a magyarok itt ls-en belül.
Quote (RiNGiSpiLeR @ 12 Oct 2010 23:30)
Leírom ide a saját meglátásaimat, Sanyi kedvéért.
Előszőr is az én véleményem, hogy mindenkinek jár egy sansz ami az LS-pályafutást illeti. Mindenki volt kezdő lowabb cuccal, még én is, sőőt, még Te is, Sanyi.

Csak ezt valahogy néha elfelejtik páran. Mi egy aktív LS-guildet akartunk összehozni... és végén mennyien maradtak aktívak belőle? 3-an kb. Nah most, ha én nem töröm magam és nem próbálok pár emberet a guildbe csábítani rég megállt volna az egész és valahol a második oldal tetején evickélnénk vagy esetleg az első oldal alján valahol, max 1k gp-vel...
Az a baj, hogy a tagokkal egyedül én foglalkozok... senki más nem tartja a kontaktot senkivel sem. Aztán "tele van a guild randomokkal", aki mondja annak a számára lehet, hogy randomok, mert se időt, se energiát se semmit nem fordított rá, hogy megismerjen bárkit is.
Az lenne a lényeg, hogy egy normális közösséget tudjunk alkotni a tagokkal, hogy egy csapat legyünk, de mindenhez egyedül kevés vagyok.
Ok Sanyi, Te azt mondod, hogy nn olyan ember, akinek lowabb cuccai vannak, ez okés. De akkor hívjál olyat, akinek überfaszák vannak! De ez nem fog megtörténni.
Azzal meg, hogy az inaktív tagokat kickeled nem oldodik meg semmi. Attól aktívabak leszünk? Hát nem. Valahol a csapatépítést kellene elkezdeni, aztán utána már kiderülne, hogy ki az aki aktív marad és ki az aki nem. De ahogy említettem már, rajtam kívül senki nem foglalkozik a tagokkal, senki nem tartja a kontaktot...
Azthiszem itt páran a csodára várnak, meg arra a bizonyos sültgalambra.
Olyan módon leszárom, ezt a mindenki volt kezdő dolgot, hogy az valami hihetetlen.
Tudom jól! De már kurvára nem ott tartunk ahol régen. Nem kell olyan ember a guildomba aki csak bele kóstol az ls-be, utánna meg szarik bele.
Minek hívjak addic embert? Szerinted jönne egy is olyan guildba ami vele van random emberrel? Hagyál már....
Mind1 leszárom. Azt csináltok amit csak akartok/akarsz. Én mostantól még annyit se fogok tenni amennyit eddig. Mert ugye én csak a szart kavarom. Nem tetszik az amit én és még jópáran akarunk...
Faszért nem lehet megérteni hogy ez egy ls guild?
Mellesleg jah, te tartod a kapcsolatot az emberekkel. Ki hívta őket? Én?
Ide hozok xx embert és azt várod, hogy valami uber szuper társaság kerekedjen ki? Hülye vagy? Tudod kinek van türelme / ideje / kedve vagy 50 emberrel zacsipacsizni... Kissebb guild nagyon összetartás! Ezt fogd fel végre. De én ezt nem fogom már megvárni.