Quote (bajcli @ 23 Aug 2013 15:06)
Nem ismerek annyira mas jatekokat, de wowban nagyon nem igy van
Alapbol penzkoltessel olyan cuccok vasarlasa, amik jatekbeli elonyt adnak, eleg keves jatekban van
Ido is erdekes, wowban heti 2*4 ora raidelessel is lehet kurvajo progressed, es 5*5 oraval is lehet szar
Pvpnek meg olyan keretet adtak, hogy ne legyen cuccok kozott kulonbseg, ilyen standardizalt az egesz
Aztan lehet, hogy egyedul a wow az egyetlen jatek, ami nem ilyen, es az osszes tobbi a vilagon meg igen...
én eddig azt szűrtem le a játékokból saját tapasztalat alapján, hogy skypeon pár emberrel kb megveszünk mindent és a következő történik:
elkezdtünk cs-zni / mortalozni / quake liveozni / sc2-zni / you name it
élvezzük
három nap múlva ! már senki se akar játszani velem mert végig a youtube videókat, infókat bújom, hogy milyen breakpointok vannak mortalban, mi követ mit, 3 hétig bunnyhoppozok egyedül egy pályán qlive-ban, stb (és nem azért mert egy demigod vagyok)
szóval nem tudom ez miben más, mert ez lényegében pontosan az történik minden egyes játékkal 3 nap alatt amit leírsz:
"szabadidovel rendelkezo jatekosok minden teren rafosnak a casualok fejere"
itt meg az zavar hogy valaki 50-el több pontot tud szétosztani 3000 óra játék elteltével?
mert maga a pvp nehézsége egy vicc, mint ahogy d2-ben is az volt (más játékokhoz képest)