kicsit kitolódott ez a leadás, ezért még van alkalmam egy jó kis fedőlapot csinálni, persze ha van rá pályázó

- új határidő vasárnap dél
a szöveg ismerős ( nem fogom újraírni ) ... payment : 100 fg egy kiváló grafikáért
egy dolgozat fedőlapjához kéne egy grafika
a kép a4-s oldalon lenne, szóval lehetőleg ne legyen kicsi
kb úgy képzeltem el, hogy úgy fél oldalas a grafika, felette a cím
a címet én odaírom word-be az nem lényeg
http://oriasmail.citromail.hu/dl/?tid=9cefcc9f98d818bc5dfaa0792feb4e0a1ebbe becsomagoltam pár képet
ami kellene bele :
van egy épület benne sima fotóként és egy ilyen átbénázott "grafikaként" igazából ezt gondolom te is meg tudod magadtól csinálni ha szükségesnek érzed de mellétettem
a többi kép lenne az alap és ebbe kéne belehekkelni ezt az épületet... ha esetleg szarok a képek vagy úgy gondolod az épület nem beletehető szépen akkor ha van másik képed ami hasonló style akkor azt is felhasználhatod vagy ha az épületet nem tudod jól beletenni akkor felhasználhatjuk még az egyetem logóját amit csak azért nem szeretném mert egy kalap szar és ráadásul nagyon kis egyszerű
a téma lényegében a beiskolázásról szól, tehát vhogy úgy képzeltem el hogy az emberek körülveszek az épületet vagy valami hasonló központi helyen helyezkedik el ahol kapcsolatban áll az emberekkel
a színvilág...
igazából nem szeretnék nagyon "siges" színvilágot miután ez egy tudományos dolgozat vmi szolídabb színkezelésre gondoltam.
hmm így elsőre ennyi, ha van kérdésed akkor írd nyugodtan