Quote (Cpt_Ghost @ 12 Dec 2011 13:48)
hát azért szerintem elég sokan, csak amúgy ezzel az a baj, hogyha fogalma sincs a warcraft univerzumról, akkor milyen alapon mondja meg, hogy mi nem való a játékba?
nagyon egyszerűen: az alapján, amit eddig látott.
ha körülnéztél a játékban, akkor nem volt semmi mechanikus dolog benne. minden egy középkor meg még régebbi korokat idéző: sw építészeti stílusa, az állatok hátán utazás, a mitológiai hatások, a pofon egyszerű puskák és számszeríjjak, minden még kiforratlan, fejletlen időt idéző hatású; mind-mind távol vannak a 20-21. századtól, ahol megjelentek a chopper motorok meg a helikopterek.
nekem már a lvl85etc is verdeste a határvonalat az elektromos gitárokkal, de azok szerencsére nem megszerezhető cuccok és poénnak tök jó.
ja meg a kis diablo és starcraft minipet is pl. engem(!) zavarnak, mert tök illúzióromboló, hogy egy geci nagy démon, mint diablo, az simán egy random, 12 éves, pattanásos gyereknek a "háziállata" és ott rohangál utána sw főterén.
nem vagyok a klasszikus asztali szerepjátékos alkat, aki szinte már a fantázia világban él és tök elvarázsolt a hétköznapi életben. közel sem, de nekem pl. a játék hangulatát ezek roncsolják és néha visszasírom az első 2 wowot és azok pure hangulatát.
de hát bele kell törődni, hogy ez van.