Quote (bajcli @ 25 Apr 2012 16:24)
azt, hogy én a te scs buildjeidet a wowos ingame stratégiához hasonlítottam, nem a talent buildekhez, mert végülis ingame stratégia.
az meg azér csak nem ugyanaz minden x vs y comp gameben.
vagy a community, és százezrek nézik, pl NAO.
nem mondom én, hogy nem broken szar a wow pvp, de attól még igenis kurva népszerű, team EG pl. ugyanúgy szponzorál wow playereket is, kompetitív is, szóval abszolút nem érzem ezt az ÓRIÁSI ÉG ÉS FÖLD különbséget.
(bár az is igaz, hogy én az sc2-t is kb annyinak látom, hogy "úristen, az ellenfelem x egységet massol, nekiállok gyorsan y egységet massolni!" --repeat till the game ends, de az nem baj, mert rawen szerint meg a wow pvp ilyen 10 másodperces beastcleave instagibből áll, szóval megférünk egymás mellett)
nem tudom, szerintem azért nem affektálja LÁTVÁNYOSAN a meccset, hogyha 1-2 talentet máshogy rakott az ellenfél, a taktika meg elég kiszámítható, mert kb kőbe van vésve, hogy kit mikor hol hogyan kell, az érdekesség meg abban van, hogy az ellenfél ezt hogy akadályozza meg, vagy viszi végbe gyorsabban amit akarnak/kell.
sc-ben így ha a játék elején a p egyel több vagy kevesebb gatewayt tesz le (pl nem 4 gatel, hanem mondjuk 3gate expel) akkor teljesen más lesz az egész játéknak a kimenetele, meg sc-ben lehet trükközni, dropok, cloak, flank, meg úgy overall látványosabb az egész szerintem, és én azért játszok mind a kettővel elég sokat
Meg wowban azért ha valaki meghal a 3 emberből ott pretty much game over van legtöbbször, sc-ben meg azért van több major engagement (felsőbb szinteken legalábbis) ami nem feltétlenül végzetes, ha elveszíted.
mondjuk nem tudom miért alkotok erről véleményt amikor alapjába véve nem szeretek semmilyen sportot _nézni_
This post was edited by Cpt_Ghost on Apr 25 2012 08:44am