d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Starcraft Topic
Prev1115311541155115611572724Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Apr 25 2012 06:52am
Quote (kusziyoker @ 25 Apr 2012 14:50)
azert ez is ritka

hát a progamrek között annyira nem, átlag embereknél már annál inkább :lol:
de egyébként délkorea azért nem annyira poor as fuck, legalábbis nálunk valamiért biztos vagyok benne, hogy jobban állnak.
Member
Gold: 0.00
Apr 25 2012 06:53am
Quote (Rawen @ 25 Apr 2012 14:50)
Lehet, hogy koreaban poor as fuck a fizetés de a szponzorok biztosítják neked a lakhatást, kaját, konditermet egy rakás luxust amit el tudsz képzelni szóval azért nem élnek azok rosszul.

jah, csak volt ilyen "tour" videó az észak amerikai EG houseról, és a koreai SlayerS houseról, és hát hogy is mondjam :lol:
a slayers houseban kb 1 szobában 2-4 -en alszanak emeletes ágyakon, nem olyan nagy szobákban, a számítógépek is elég közel vannak egymáshoz, mert szűkös a hely. ez Eg houseban meg midnenkinek saját szoba, egy rohadt nagy 2 szintes villa, a basementben ilyen gaming station xbox-szal, ps-el, kurva nagy plazmatv-vel.
Member
Gold: 27,943.00
Apr 25 2012 06:55am
Quote (Fej @ 25 Apr 2012 14:46)
mit nem értesz? tényleg köze nincs a két játéknak egymáshoz :D

jóde ugyanúgy kibaszottnagy skil cap kell mindegyikhez (wowhoz legalábbis biztos, schez nem értek), blizzconos arena tournamentet is nézik mittudoménhányszázezren, meg tudomisén

abból, ahogy kérdezed, hogy "wowban minek csinálnak egyáltalán tournamentet?" nekem inkább az jön le, hogy semmit nem tudsz a wowról.
Member
Gold: 794.44
Apr 25 2012 06:56am
Quote (Rawen @ 25 Apr 2012 13:51)
Ne mondd már, hogy ritka, ha kínában ezt meg tudják csinálni a dotaval ami sokkal fiatalabb, nem hiszem el, hogy koreaban nem ez megy. ofc csak a top playerekre gondolok, de szerintem ott ez általános.

Nem gondoltam volna, de biztos igazad van.

Quote (tevetava @ 25 Apr 2012 13:53)
jah, csak volt ilyen "tour" videó az észak amerikai EG houseról, és a koreai SlayerS houseról, és hát hogy is mondjam :lol:
a slayers houseban kb 1 szobában 2-4 -en alszanak emeletes ágyakon, nem olyan nagy szobákban, a számítógépek is elég közel vannak egymáshoz, mert szűkös a hely. ez Eg houseban meg midnenkinek saját szoba, egy rohadt nagy 2 szintes villa, a basementben ilyen gaming station xbox-szal, ps-el, kurva nagy plazmatv-vel.

ahol a SlayerS van az egy lakás

Quote (bajcli @ 25 Apr 2012 13:55)
jóde ugyanúgy kibaszottnagy skil cap kell mindegyikhez (wowhoz legalábbis biztos, schez nem értek), blizzconos arena tournamentet is nézik mittudoménhányszázezren, meg tudomisén

abból, ahogy kérdezed, hogy "wowban minek csinálnak egyáltalán tournamentet?" nekem inkább az jön le, hogy semmit nem tudsz a wowról.

a wowban a játékot követni se lehet, meg ott többen vannak és csak egy ember játékát lehet nézni egyszerre ha közvetítik.

This post was edited by kusziyoker on Apr 25 2012 06:59am
Member
Apr 25 2012 06:58am
Quote (bajcli @ 25 Apr 2012 14:55)

When PvP is your second pririoty, game mechanics and general game design (more than just "balance") that is intended for PvE will have to be skewed or begrudgingly left in for PvP.
Arena seasons and PvP gear have to follow in the footsteps of PvE content like an unwilling toddler, in order to manage the balance of gear acquisition in either place, since the game really IS about the PvE content.
General balance of PvP becomes a huge issue. Since your main focus is PvE balance you have to suck up what imbalances that might cause for PvP, or introduce PvP only mechanics that make PvP worse off (looking at you resilience), or over-manage skills to the point where they have different functions in different environments (PvP or PvE), which pushes the game in an overly micro-managed and overly-complex direction.

etc etc
Ja meg laikus spectator szempontból abszolút követhetetlen.

This post was edited by Rawen on Apr 25 2012 06:59am
Member
Apr 25 2012 07:02am
Quote (kusziyoker @ 25 Apr 2012 14:56)
Nem gondoltam volna, de biztos igazad van.

ahol a SlayerS van az egy lakás

a wowban a játékot követni se lehet, meg ott többen vannak és csak egy ember játékát lehet nézni egyszerre ha közvetítik.

ha szart sem ért hozzá az ember akkor ja, de akkor meg minek nézi, érted.
egyébként nem tudom én sem, hogy miért van kevesebb wow tournament, valószínűleg kevesebb a szponzor.
Member
Apr 25 2012 07:03am
Quote (Cpt_Ghost @ 25 Apr 2012 15:02)
ha szart sem ért hozzá az ember akkor ja, de akkor meg minek nézi, érted.
egyébként nem tudom én sem, hogy miért van kevesebb wow tournament, valószínűleg kevesebb a szponzor.

Magyarázd meg első sort azoknak akiknek a reklám a lényeg. Pénz nélkül meg nincs esport sem.
Member
Gold: 27,943.00
Apr 25 2012 07:05am
Quote (Rawen @ 25 Apr 2012 14:58)
When PvP is your second pririoty, game mechanics and general game design (more than just "balance") that is intended for PvE will have to be skewed or begrudgingly left in for PvP.
    Arena seasons and PvP gear have to follow in the footsteps of PvE content like an unwilling toddler, in order to manage the balance of gear acquisition in either place, since the game really IS about the PvE content.
    General balance of PvP becomes a huge issue. Since your main focus is PvE balance you have to suck up what imbalances that might cause for PvP, or introduce PvP only mechanics that make PvP worse off (looking at you resilience), or over-manage skills to the point where they have different functions in different environments (PvP or PvE), which pushes the game in an overly micro-managed and overly-complex direction.

etc etc
Ja meg laikus spectator szempontból abszolút követhetetlen.

attól még ugyanúgy nézik százezrek a blizzcon arena tournamentet meg az naot is
sőt, ugyanúgy látványos, ugyanúgy skilles, az egyetlen hatása ennek, amit megérzel, hogy pl 1-2 spec kibaszottul nem viable, és adott tournamenten nem látod abszolút (vagy csak alig)
de mivel van összesen 30 spec ATM, még ha abból 20 egy rakás fos is kompetitív, high-end arenára (ami nem igaz, csak mondjuk a tournament az még egy szinttel feljebb van), akkoris változatosabbnak hangzik, mint egy sc, ahol van 3 faj...
Member
Apr 25 2012 07:13am
Quote (bajcli @ 25 Apr 2012 15:05)
sőt, ugyanúgy látványos, ugyanúgy skilles, az egyetlen hatása ennek, amit megérzel, hogy pl 1-2 spec kibaszottul nem viable, és adott tournamenten nem látod abszolút (vagy csak alig)
de mivel van összesen 30 spec ATM, még ha abból 20 egy rakás fos is kompetitív, high-end arenára (ami nem igaz, csak mondjuk a tournament az még egy szinttel feljebb van), akkoris változatosabbnak hangzik, mint egy sc, ahol van 3 faj...

és hárommillió build.
Member
Apr 25 2012 07:15am
Quote (bajcli @ 25 Apr 2012 15:05)

Akkor sem fogja senki komolyan venni amíg a blizz konkrétan megmondja, hogy mi bizony szarunk a pvpre. Az a baj, hogy wotlk óta nem igazán követem a wowot és nem tudom, hogy az akkori érveim állnának-e még :D
Go Back To Magyar Topic List
Prev1115311541155115611572724Next
Add Reply New Topic New Poll