Quote (Rawen @ 25 Apr 2012 13:51)
Ne mondd már, hogy ritka, ha kínában ezt meg tudják csinálni a dotaval ami sokkal fiatalabb, nem hiszem el, hogy koreaban nem ez megy. ofc csak a top playerekre gondolok, de szerintem ott ez általános.
Nem gondoltam volna, de biztos igazad van.
Quote (tevetava @ 25 Apr 2012 13:53)
jah, csak volt ilyen "tour" videó az észak amerikai EG houseról, és a koreai SlayerS houseról, és hát hogy is mondjam

a slayers houseban kb 1 szobában 2-4 -en alszanak emeletes ágyakon, nem olyan nagy szobákban, a számítógépek is elég közel vannak egymáshoz, mert szűkös a hely. ez Eg houseban meg midnenkinek saját szoba, egy rohadt nagy 2 szintes villa, a basementben ilyen gaming station xbox-szal, ps-el, kurva nagy plazmatv-vel.
ahol a SlayerS van az egy lakás
Quote (bajcli @ 25 Apr 2012 13:55)
jóde ugyanúgy kibaszottnagy skil cap kell mindegyikhez (wowhoz legalábbis biztos, schez nem értek), blizzconos arena tournamentet is nézik mittudoménhányszázezren, meg tudomisén
abból, ahogy kérdezed, hogy "wowban minek csinálnak egyáltalán tournamentet?" nekem inkább az jön le, hogy semmit nem tudsz a wowról.
a wowban a játékot követni se lehet, meg ott többen vannak és csak egy ember játékát lehet nézni egyszerre ha közvetítik.
This post was edited by kusziyoker on Apr 25 2012 06:59am