Quote (bajcli @ 25 Apr 2012 12:49)
világosítsatok már fel, hogy a picsába van az, hogy bármikor benézek ebbe a topikba, mindig van valami starcraft tournament, amit épp streamelnek és épp nézitek...
ennyire sokat rendeznek, vagy ez ilyen egész éves bajnokság, vagy micsoda?
bezzeg wowban alig vannak arena tournamentek

Mivel nagy az érdeklődés , ezért nagy a pénznyeremény is ami nem utolsó indok hogy elcsábítsa az embereket. (most az utolsó amvolt asszem 200,000SEK ami kb 6.5millio forint)
Egyre több játékos csapatokba verődik akiket különféle informatikai cégek támogatnak, és ezek versenyt is rendeznek Razer Intel stb
Vannak olyan versenyek is amikben több játék is indul Warcraft III, Wow , Dota2, LoL, CS, stb. ezeket rendezi pl a Dreamhack, Blizzcon, meg asszem az MLG is de abba nem vagyok biztos.
És van olyan is ami kimondottan SC2re van kiélezve, ilyen pl a GSL és társai.
Ezek egy része egy évben több bajnokságot is indítanak, plussz ami nekem nagyon bejön hogy nem mindig ugyanazok a versenyzők indulnak.
És ezeknek a csapatoknak van honlapjuk is ahol a játékosok lementett játékát tudod megnézni, mint replayt. És közben elemezni is tudod.
De vannak olyan oldalak mint a teamliquid és társai, hogy SCBW, SC2 , Dota2 játékosok élőben közvetítik és magyarázzák el hogy mit hogy kell csinálni, vagy csak zene mellett megnézhetjük hogy most épp hogy tolja
És vannak kommentátorok, mint Husky, Day9, Wolf és társai akik olyan videókat tesznek fel hogy közben aprólékosan kielemeznek egy meccset, és tanácsokat adnak.
de javítsatok ki ha tévedek
Quote (Rawen @ 25 Apr 2012 12:52)
Azért ne hasonlítsuk már össze a kettőt mert ég és föld
most nem tudom mi akarna lenni az és és mi a föld