Quote (Fej @ Apr 25 2012 10:37am)
faszom, ujra raktam a gépem, very lowon fut a game, de 200/200-as armyval (kb 100 speedling) mindig átmegy képregénybe a csatánál, pedig nincs is annyira szar gépem... 4 giga ddr3-as ram, HD5750, és ha kimaxolom magam játszhatatlan :/ nem tudnék vele vmit kezdeni? (azon kívül, hogy veszek bele minden mocskot)
Elő kellene keresned emlékeid kacattárából, hogy az előző oprendszernél az sc telepítés után miket állítgattál, hogy jó legyen. Én azt hiszem ilyen városi legendákkal kisérleteztem régebben:
- többen lógunk neten a routerrel, így eltérő port beállítás (valami ilyesmi volt, igaz inkább diablonál és sc1-ben írogattak ilyen javaslatot)
- Avast - gaming/silent mode
- valami "egyéb szemét" beállítás letiltása a grafikai beállításokban: nekem azt hiszem akkor lagolt/fagyott be mindig a "gyengébb" kártyámnál a kép mikor a hulladék kis értesítő szöveg+ikonok bekúsztak bal oldalra (injekt kész, meg ilyesmi marhaságokat írogat). Bezzeg a 200/200 csatáknál nem fagyott, de mikor előbújtak az extra lárvák kapásból virtuális világvége lett. Az új videokarimnál nem sikerült reprodukálnom a hibát

Valami Gagyisztáni eredetű beállításod biztos volt neked is korábban...