Quote (Fej @ Wed, 5 Aug 2009, 11:17)
arra probáltam rávilágatni, hogy ha jozef önhibáján kivűl, olyan arcal és aggyal született mint amilyen neki van,
akkor legalább mással probálná kompelnzálni
pl hogy nem egy bunkó paraszt
ez egy fórum,ezt kell szeretni.
Amúgy is,engem miért vesz mindenki komolyan mikor csak egy alpári parasztsrác vagyok aki olyan csúnya hogy az utcára sem mehet ki ?Jöttök hogy joszef megint vergődik,joszef megint sír,joszef bántja a női nemet,joszef szereti a férfiakat,joszef szar képeket készít,joszef nem ért semmihez,joszef newfag,joszef idióta,joszef akassza fel magát,joszef égjen tűzön és a többi holott ő is csak egy átlagos fórumozó aki lehet csak többet postol a kelleténél hisz postolhatnékban szenved.
Ne vegyetek már ennyire komolyan emberek !!4...és így 5k-t majd csak este mert meló:(
A lényeg ha juszuf idióta ne vegyétek komolyan. Amúgy is pocahontas biztos értette hogy csak vicces próbáltam lenni,nem kell őt itt védeni,tedd azt erelben.
Quote (pocahontas @ Wed, 5 Aug 2009, 11:18)
úúúúristen, hát nem érti... Bazsi én értelek
Persze hogy érted...

Quote (Fej @ Wed, 5 Aug 2009, 11:32)
szerintem csak szimplán egetrengetően buta vagy, aki ráadásul még itt is éli az életét, ennyi a történet
I'm lovin'it
Quote (kopek66 @ Wed, 5 Aug 2009, 11:34)
na jól van ha ennyire muszáj a valamennyire értelmes topicot is szétbarmolni szólók vmi modnak hogy zárja be, ty
Képzeld azt hogy ez egy nagy film.Sikere van,drámai mégis kacagtatós,egész éjszakás,szerelem,szex miegymás...

Quote (farki @ Wed, 5 Aug 2009, 11:38)
aha
szóval aki rondának születik, az kiskorában beáll a tükör elé, s ezt meg is állapítja:
"basszameg, csúnya vagyok. akkor nekem kedvesnek és jó tanulónak kell lennem, hogy elfogadjanak"
nem értem ezt a logikát.
ha meg szerinted valakinek kompenzálnia _kell_ egy olyan' hibáját', amiről nem is tehet, akkor neked is külön gratulálok!

ezek után felhasználnám fej kötelét hogy végezzek magammal mint a delfines kiscsaj akit bántottak a fórumon
This post was edited by hun_jozef on Aug 5 2009 03:41am