Quote (bajcli @ 3 Dec 2011 19:12)
egyrészt már az összes fegyvernemes talentet kiszedték a játékból (rugónak meg warrinak voltak)
másrészt bow-xbow-gun között meg van transmog, ugyanennyi erővel lehetne bármilyen más fegyverek között is SZERINTEM
mondjuk én amondó vagyok, hogy szedjék ki azt is, vagy ha már bent van, akkor legyen kötelező az összes kibaszott gunt transmogolni valami másra, mert attól a kurva puffogástól megőrülök.
transmogot meg majd mutatok, ha kész lesz!
na mondjuk a bow-xbow-gun között túl sok különbség nincs, de azt se értem a speed miatt. de biztos azért van így, mert már a játék eleje óta sírnak, h legyen mindenből kettő, mert night elf kezébe gun nem való, se dwarf kezébe bow/xbow. mert.gáz. (szerintem is amúgy)
Quote (CyberPunk666 @ 3 Dec 2011 18:08)
azért a kettőnek sokkal nagyobb a funkciókülönbsége, mint annak amit én mondtam.
érzékeltetni akartam a párhuzamot, hogy te soha a büdös életben nem fogsz se baltával, se buzogánnyal szúrni(most ne kötekedj, hogy a wowban amúgy se szúrnak karddal, de akkor vedd a daggert alapul)
bezzeg egy karddal..
ráadásul a sword/mace/axe fegyver speedek eltérőek és kb. az egész játék egy kuszaság lenne, ha látnék egy geci nagy macet(vagy kettőt) 1.5-1.8sec sebességgel hitelgetni.