Quote (Liliomtipro @ 2 Dec 2011 05:32)
p1: beleállsz a zöld fosba amig a shadows of hakkart castolja, utána kiállhatsz belőle
p2: öv szijal csit csat a láncokat, közben vigyázz hogy ne állj bele a lilán villogó körökbe mert oda dobál a boss ilyen nagy köveket
a jetikre figyelj mindig, ha valakire nyil mutat azt jelenti hogy rá fog ugrani, a láncok alapbol nem sebződnek mert egy shield van rajtuk, a jetit rá kell ugrasztani, tehát mielőtt ugrik a jeti állj rá az egyik láncra amin shield van
a szellemtrasht szét kéne ütnie a dpsnek
amire már nem emlékszem pontosan: talán a szellemtrash vagy a jeti erősödik, ezért mielott a jetit agyonverik legalább 2 chainre ugrasszák rá, lényeg hogy amikor megjelenik nem kell atomnagy dpst tolni rá, hadd éljen egy kicsit
a lényeg nagyjából ennyi de ha megnézel egy youtube videot vagy utana olvasol wowheaden ott megtalalod hogy pontosan hogy ölik, annyira mar nem emlekszem mert reg jatszottam
Akkor viszont jól értettem és sikerül 4szer egymás után balfasz teamet kifogni. btw nem sikerült leölni 4 teammel kb 7 próbálkozással. De akkor nem én voltam a fasz.
inb4 sylke.
/e rájöttem mi dobta még így meg a dps-t a 30 seces outbreak, hiszen egy ds-t vagy két hs-t tudok tolni helyette. Nyilván ez csak az egyik összetevő, de ez is dob rajta.
This post was edited by CyberPunk666 on Dec 2 2011 03:13am