d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev1114311441145114611471257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.70
May 2 2016 01:42pm
Quote (GoreKnight9 @ May 2 2016 06:14pm)
az, hogy 2,5-3 hónap alatt jobban nézek ki mint aki évek óta edz, aztán elmegyek ibizára és olyan nőket dugok akiket te csak a playboyban látsz, aztán elfelejtem aug közepétől januárig gyúrást, meg az ezzel járó összes fasszágot?
időt meg pénzt spórolok, de legfőképpen időt

fülöp pls
Member
Gold: 5,390.00
May 2 2016 02:35pm
Quote (RRC @ May 2 2016 08:25pm)
molnár krisztián is ezt irogatja a videók alá

miert irom be hogy rohogok
Member
Gold: 206.00
May 3 2016 04:25am
Quote (NemRicsiVagyokRteeeeed @ May 2 2016 08:45am)
Tesitanárbácsi nem vagy beosztva érettségire folyosófelügyelőnek? Vagy általánosban tanítasz?

kurvajó, hogy így reagálsz egy három napos kommentre, minden elismerésem
Quote (NemRicsiVagyokRteeeeed @ May 2 2016 10:14am)
1. Nem oltás, próbáltam már vele normálisan kommunikálni ő nem vevő rá.
2. Te a multija vagy vagy a szerelme? Mert mikor neki írok valamit mindig jössz és kiállsz mellé ( no offense )

De azzal egyetértek, hogy semmi rossz nincs abban, ha valaki tanár. Pláne, amilyen fizetéseket kapnak már, 32 órás munka mellett, mintha csak 4 napjuk lenne egy héten.

Első kommenteddel egyből nekiálltál basztatni, remélem nem gondolod, hogy ezek után jópofizni fogok veled. Úgyhogy annyiban igazad van, nem vagyok vevő rá, de az okot magadban kell keresni. Főleg ezzel a nyilvánvalóan multiaccounttal jön a nagy duma, 100%, hogy te már jártál is és még ismerünk is mindannyian, csak jó játszani a le master trole-t

Quote (NemRicsiVagyokRteeeeed @ May 2 2016 11:40am)
Igen semmi rálátásom a dolgokra, egy tanárt se ismerek, ja várjunk csak.

A tanároknak 22-26 órája van amit le kell adnia egy héten, a tanított tárgyaktól illetve szakköröktől függően, de kedvezmények járnak egyéb iskolához kapcsolódó elfoglaltságra - pl közalkalmazotti tanács tagjainak 3 óra kedvezmény. Ehhez jön még az egyénileg változó 10 - 6 kötelező/készenléti munkaóra( lehet ezt intézményenként változóan nevezik), amikor a pedagógusnak az intézményben kell tartózkodnia, ha helyettesítenie kell vagy valamiért szükség lenne rá. De ebben az időben készülhet az óráira, javíthatja a dolgozatok, vagy akár fórumozhat is, ahogy jól esik neki. De 32 óra a munkaidejük, erről az aktuális tüntetésben is szó van, hogy 22 órás rögzített munkaidőt akarnak.

A van mellette sok egyéb más is gondolom a 2.5 hónap nyári szünet, a 2 hét téliszünet, 1-1 hét őszi/tavaszi szünet és mindemellé a 46 óra szabadnap ami mellé jön még 2 óra minden gyerek után GYES nap, meg korkedvezménnyel extra szabadnapok, egy 35 éves 2 gyerekes pedagógusnak 50 nap szabadsága van. Persze ezeket elméletben ki kell írni a szünetekre, GYES napot bármikor kivehet, a 46 alap szabadságnak kéne lefedni a nyári 22+22+11 napot, a karácsonyi 10-11 napot, őszi/tavaszi 5-5 napot. Talán mindenki tud összeadni.

Egyébként ha nagyon érdekel egy független cégnek dolgozom, és iskolákat látogatunk, valamint a pedagógus életpályához kapcsolódó minősítést és a pedagógiai-szakmai ellenőrzési feladatokat látjuk el, ha valaki pedagógus II. vagy mesterfokozat eléréséhez készíti a minősítését.

Első gondolatom az volt, hogy minő meglepő, hogy pont a témakörben dolgozol, zseniális, mennyire király :D

A 22-26 óra az komáknak, jellemzően a tesitanároknak 22, amúgy kb mindenkinek 26, esetleg 24, ha úgy jönnek ki az osztályok
A 2.5 hónap nyári szünetet gondold át a szintén kötelező benntartózkodással, értekezletekkel, az 1-1 hét őszi-tavaszi szünetet megintcsak, az inkább 3 nap szokott lenni.
Ezen kívül nagyon örülök, hogy ilyen átfogóan meg tudod ítélni, mennyi elég a tanároknak felkészülésre. Az általad említett tesi-x szakosoknak kurvajó, mert se készülni nem kell, se dolgozatot nem kell javítani, de a legtöbb tárgynál nem úgy van, hogy másfél perc alatt ki lehet javítani egy dolgozatot. Az általad említett jó tanároknak nem elég a 32 óra, szóval nekem ne papolj arról, hogy mennyire here-vere a tanári pálya. Ennyi remek fizetésért meg pláne nem az, egy 5+1 éves képzésben.

A szabadság is igazán remek, csak pontosan te írtad le, hogy mind ki van adva előre, kötött a munkaidő teljesen.

Végezetőül nyugodtan le lehet szállni rólam, mert mint látható, csak kötekedni jársz ide és legfőképpen velem. Nem tudom, hogy ki vagy, biztos valami régi nagy komoly arc, attól még felesleges játszani az agyadat :)
Member
May 3 2016 04:30am
a minősítési rendszerre, meg a belobogtatott +100k mestertanári témára már nem is válaszolnék, mert a gyúrós topikban nem látom értelmét (nemricsivel meg pláne nem)

mindenesetre nem rossz, hogy a gyerek így adja elő, hogy mekkora szemetek, léhűtők és túlfizetettek ezek a tanárok, ezért minden elismérem

This post was edited by Jancsipapa on May 3 2016 04:34am
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
May 3 2016 04:33am
btw itt kint Kuwaitban egy mezei angol tanar oviban / altalanos iskolaban kezdo fizukent kap 700 ezret minimum. Es meg diploma sem kell hozza csak valami angol tanari kepesites is eleg. Erdemes ilyesmikre palyazni mert itt olni tudnak az angol tanarokert. Teljesen mindegy milyen tanar vagy, angolt tanithatsz, meg ugy kb mindent. :D

Ja es akkor meg sulin kivul vallalhatsz magan oktakast ami 20 ezer per ora nal kezdodik.

ja hogy ez a gyuros topik, okj

This post was edited by Namechange on May 3 2016 04:34am
Member
Gold: 343.00
May 3 2016 04:37am
Quote (Jancsipapa @ May 3 2016 10:25am)
Az általad említett tesi-x szakosoknak kurvajó, mert se készülni nem kell, se dolgozatot nem kell javítani

mondjuk úgy, hogy minden nap van(?) tesi úgy lehetne a szarosoknak csinálni jó kis edzéstervet minden nap más izomcsoportot mozgatni
és akkor azért kell egy 10 perc míg összeírod miből mennyit hogyan etc gyakorlatokat csinaltatsz velük :xd
Member
Gold: 343.00
May 3 2016 04:40am
Quote (Namechange @ May 3 2016 10:33am)
btw itt kint Kuwaitban egy mezei angol tanar oviban / altalanos iskolaban kezdo fizukent kap 700 ezret minimum. Es meg diploma sem kell hozza csak valami angol tanari kepesites is eleg. Erdemes ilyesmikre palyazni mert itt olni tudnak az angol tanarokert. Teljesen mindegy milyen tanar vagy, angolt tanithatsz, meg ugy kb mindent. :D

Ja es akkor meg sulin kivul vallalhatsz magan oktakast ami 20 ezer per ora nal kezdodik.

ja hogy ez a gyuros topik, okj

de gondolom nem elég az angol, kuwaitiül(:XD) is kell beszélni különben hogy magyarázod el a gyereknek h apple vagy így képeket mutogatsz
bonyolultabb mondatoknál meg kezdődhet az activity

ha végképp nem érti akkor meg üvöltöd magyarul h KIÁLLNI AZ AUTÓVAL HÜLYEGYEREK
:XD
Member
Gold: 0.00
May 3 2016 05:16am
Quote (Jancsipapa @ May 3 2016 12:30pm)
a minősítési rendszerre, meg a belobogtatott +100k mestertanári témára már nem is válaszolnék, mert a gyúrós topikban nem látom értelmét (nemricsivel meg pláne nem)

mindenesetre nem rossz, hogy a gyerek így adja elő, hogy mekkora szemetek, léhűtők és túlfizetettek ezek a tanárok, ezért minden elismérem

Részemről már rég befejezett téma volt, látom téged nem hagy nyugodni, hogy vannak a tiédtől eltérő vélemények is. Azt hittem ha Joeyval kitárgyaljuk, akkor az téged is kielégít, tévedtem ezek szerint.
Bárhogy is látod, egyszer sem írtam hogy szemetek, léhűtők és túlfizetettek a tanárok, de irreálisan sokat sírnak - tisztelt a kivételnek - a túlterheltség miatt.
Külföldet felesleges felhozni, mint tudjuk minden mindenhol jobb külföldön, kimész 5 általánossal és 3K €-t félreteszel havonta bármikor XD

De ha egy magyarországi pályakezdővel hasonlítjuk össze már mindjárt jobban látszik, aki kap 129 bruttót, amiből kap kb 85K-t. Ehhez képest 18 évesen érettségi után valaki elvégez egy 3 éves tanítói szakot és 140k körüli nettóval kezd, útiköltség támogatással. Ettől még rajtad kívül senki nem írta egy sorban se hogy léhűtő szemét lenne bármelyik tanár is, én annyit írtam hogy a fele kb kiégett és alkalmatlan a pályára már.

De tényleg felesleges ezen vitázni a gyúrós topikba, mindenki tudja a legfontosabb három érvet a tanári pálya mellett: június-július-augusztus ;)

This post was edited by NemRicsiVagyokRteeeeed on May 3 2016 05:16am
Member
Gold: 2,496.00
May 3 2016 06:19am
Quote (NemRicsiVagyokRteeeeed @ May 3 2016 12:16pm)
Részemről már rég befejezett téma volt, látom téged nem hagy nyugodni, hogy vannak a tiédtől eltérő vélemények is. Azt hittem ha Joeyval kitárgyaljuk, akkor az téged is kielégít, tévedtem ezek szerint.
Bárhogy is látod, egyszer sem írtam hogy szemetek, léhűtők és túlfizetettek a tanárok, de irreálisan sokat sírnak - tisztelt a kivételnek - a túlterheltség miatt.
Külföldet felesleges felhozni, mint tudjuk minden mindenhol jobb külföldön, kimész 5 általánossal és 3K €-t félreteszel havonta bármikor XD

De ha egy magyarországi pályakezdővel hasonlítjuk össze már mindjárt jobban látszik, aki kap 129 bruttót, amiből kap kb 85K-t. Ehhez képest 18 évesen érettségi után valaki elvégez egy 3 éves tanítói szakot és 140k körüli nettóval kezd, útiköltség támogatással. Ettől még rajtad kívül senki nem írta egy sorban se hogy léhűtő szemét lenne bármelyik tanár is, én annyit írtam hogy a fele kb kiégett és alkalmatlan a pályára már.

De tényleg felesleges ezen vitázni a gyúrós topikba, mindenki tudja a legfontosabb három érvet a tanári pálya mellett: június-július-augusztus ;)

kiveve ha a bmen vegzett

akkor felmillio nettoval kezd
Member
May 3 2016 06:54am
Quote (NemRicsiVagyokRteeeeed @ May 3 2016 01:16pm)

;)
Go Back To Magyar Topic List
Prev1114311441145114611471257Next
Add Reply New Topic New Poll